fbpx

Freedom 251 este un smartphone cu un pret de 4 dolari

Freedom 251 este un smartphone cu un pret de 4 dolari

Producatorul indian de smartphone-uri Ringing Bells a lansat Freedom 251, un dispozitiv cu sistemul de operare Android 5.1 Lollipop care are un pret de doar 4 dolari si care este cel mai ieftin smartphone din lume.

Ieri, am spus ca o companiei indiana denumita Ringing Bells va lansa un nou smartphone astazi care va avea un pret de 7 dolari.

Se pare ca am gresit. In schimb, se pare ca compania a lansat un smartphone care are un pret de 4 dolari, sau aproximativ 251 de rupii indiene.

CITESTE SI:  Ce grosime are unul dintre cele mai subtiri smartphone-uri 5G, Oppo Reno3 Pro

Telefonul este denumit Freedom 251 si iata specificatiile e care le primesti pentru 4 dolari. Telefonul va integra un display de 4 inch cu o rezolutie de 960 x 540 pixeli.

In interiorul lui Freedom 251 de 4 dolari, poate fi gasit un procesor quad-core tactat de 1,3GHz, o cantitate de RAM de 1,5GB si un spatiu de stocare de 8GB care poate fi extins cu ajutorul unui slot pentru carduri microSD.

CITESTE SI:  OnePlus promite acum un update care rezolva fluctuatia imaginii la derulare de pe OnePlus 5

In ceea ce priveste sectorul camerelor, telefonul Freedom 251 de 4 dolari va avea o camera principala de 3,2MP, o camera frontala de 0,3MP si o baterie cu o capacitate de 1450mAh care ne putem imagina ca va rezista destul de mult, avand in vedere ca telefonul Freedom 251 nu este foarte puternic.

Ultima data am auzit ca compania ar fi sustinuta de guvernul indian, iar aceasta va da smartphone-ul Freedom 251 spre vanzare pe data de 18 februarie si se asteapta ca livrarea lui va incepe pana la sfarsitul lunii iulie.

CITESTE SI:  Smartphone-ul Freedom 251 de 4 dolari primeste in final o data de lansare

Acestea fiind spuse, ar trebui sa mentionam niste discrepante. Despre smartphone-ul Freedom 251 afisat pe site s-a spus ca arata foarte diferit de ceea ce s-a publicat in pagini.

Dupa cum a mentionat The Next Web, fotografia online pare sa semene cu smartphone-ul de 45 de dolari al companiei, Smart 010.