fbpx

Fabulos! Cate smartphone-uri pliabile s-ar putea vinde pana in 2025

Fabulos! Cate smartphone-uri pliabile s-ar putea vinde pana in 2025

Pana in prezent, o serie de companii au pregatit smartphone-uri pliabile. Printre acele companii se numara Samsung si Huawei. Aceste telefoane, bazandu-se pe o tehnologie noua, s-au confruntat cu nereguli de calitate. Insa analistii indica acum ca sunt optimisti.

Smartphone-urile pliabile sunt urmatoarea etapa in designul telefoanelor? Vor reprezenta smartphone-urile pliabile noul standard al smartphone-urilor in viitor?

Asta e greu de spus, dar se pare ca, la Strategy Analytics, analistii sunt destul de optimisti cu privire la aceste dispozitive, in special pentru urmatorii cinci ani.

CITESTE SI:  Cate smartphone-uri pliabile va produce Samsung initial

Ei cred ca, pana in 2025, mai multe companii, inclusiv Apple, vor trebui sa lanseze astfel de telefoane. Drept urmare, ei cred ca acest lucru va duce la o crestere a cererii de astfel de dispozitive.

Se estimeaza ca, pana in 2025, companiile vor vinde 100 de milioane de smartphone-uri pliabile. Potrivit lui Ken Hyers, director la Strategy Analytics: “Samsung a fost cel mai important furnizor de telefoane din lume in 2019, urmat de Huawei pe locul doi. Samsung este in top in tarile occidentale, cum ar fi Statele Unite, in timp ce Huawei se concentreaza pe piata interna din China. Brandurile rivale din China, cum ar fi Motorola si TCL, vor vinde noi modele in 2020 si vor dori sa castige o cota cat mai importanta din piata smartphone-urilor pliabile. Pana in 2025, fiecare producator major ar trebui sa aiba un portofoliu de astfel de telefoane, inclusiv Apple”.

CITESTE SI:  Accesul la preview-ul pentru Skype Translator a devenit mai usor
CITESTE SI:  Ce numar urias de smartphone-uri a vandut deja Huawei

Dupa cum se pare, Samsung este probabil singura companie care s-a bucurat intr-o anumita masura de succes cu Galaxy Fold si se estimeaza ca a vandut 500.000 de unitati.

Ramane de vazut daca vom vedea 100 de milioane de smartphone-uri pliabile vandute pana in 2025. Ce crezi tu despre asta? Vor deveni telefoanele pliabile urmatoarele gadgeturi pe care va trebui sa le ai?