fbpx
Evolutia iPhone-urilor Apple, din 2007 pana in 2019

Evolutia iPhone-urilor Apple, din 2007 incoace

Te-ai intrebat vreodata cand a aparut primul iPhone? Avem o intreaga istorie aici. 2019 marcheaza cea de-a 12-a aniversare a primului smartphone Apple, asa ca sarbatorim analizand evolutia telefoanelor Apple incepand din 2007.

Primul iPhone al companiei din Cupertino a fost lansat in 2007, ceea ce inseamna ca au trecut cam 12 ani de atunci. In mod firesc, de-a lungul anilor, designul si caracteristicile smartphone-urilor companiei au evoluat pana acum cand avem iPhone 11.

Desi unii ar putea spune ca iPhone-urile companiei din Statele Unite nu mai sunt la fel de palpitante sau inovatoare ca inainte, un clip video le-ar putea schimba parerea.

CITESTE SI:  Asa ar putea arata tableta pliabila a Samsung

YouTuberul MKBHD a incarcat recent un clip video in care compara primul iPhone al companiei din Statele Unite, lansat in 2007, cu cel mai nou smartphone Apple, iPhone 11 Pro. Este un clip video destul de interesant, avand in vedere ca arata cum s-a schimbat designul smartphone-ului companiei din Cupertino de-a lungul anilor, in special dimensiunea.

CITESTE SI:  Pe cine invinuieste Intel pentru faptul ca a iesit de pe piata modemurilor

Timp de o perioada lunga de timp, compania din Statele Unite a ramas blocata la ecranul de 3,5 inci, inainte de lansarea lui iPhone 5, smartphone cu care Apple a inceput in sfarsit sa treaca la ecrane mai mari.

Diferentele nu se limiteaza doar la design sau la ecran, ci si la specificatiile tehnice. Cel mai recent smartphone Apple are camere mult mai capabile decat primul telefon al gigantului Apple din Statele Unite.

CITESTE SI:  Netflix are acum un numar urias de abonati la scara globala

Toate astea sunt destul de evidente, dar este bine sa vedem cat de departe a ajuns tehnologia, nu doar pentru telefoanele companiei Apple din Cupertino, ci si pentru smartphone-uri in general.

Dupa cum subliniaza YouTuber-ul MKBHD in clipul sau video, aceasta comparatie este interesanta, deoarece ne permite sa ne imaginam ce fel de tehnologii si functii ar putea aparea in viitor.