fbpx

Essential se pregateste sa lanseze un alt smartphone. Este posibil ca va fi unul de clasa de mijloc

Essential se pregateste sa lanseze un alt smartphone. Este posibil ca va fi unul de clasa de mijloc

Desi inca nu a lansat modelul PH-1, compania Essential a lui Andy Rubin lucreaza se pare la un alt smartphone. Parintele sistemului de operare Android pregateste un telefon cu numarul de model A11 care a fost reperat la Wi-Fi Alliance si care s-ar putea lansa in viitorul apropiat.

Poate ca nu ai auzit de Essential. Aceasta este o noua companie condusa de omul care este considerat parintele sistemului de operare Android, Andy Rubin. Compania a dezvaluit primul sau smartphone acum cateva saptamani, iar acesta se numea Essential Phone.

CITESTE SI:  Ce a solicitat Apple companiei Facebook legat de o aplicatie

Desi compania inca nu a livrat smartphone-ul clientilor din Statele Unite, se pare ca compania are deja un nou smartphone pe teava care probabil va fi unul de clasa de mijloc. Primul Essential Phone are numarul de model PH-1.

Un nou smartphone cu numarul de model A11 a fost reperat la Wi-Fi Alliance. Acest lucru a indicat ca compania lucreaza la un nou dispozitiv de clasa de mijloc care s-ar putea lansa la un moment dat in viitor.

CITESTE SI:  LG V40 ar putea avea un numar incredibil de camere

Nu sunt disponibile mai multe informatii despre acest dispozitiv fara nume in acest moment, cu exceptia faptului ca este propulsat de sistemul de operare Android 7.1.1 Nougat.

Ne putem astepta ca vom auzi mai multe informatii despre acesta in saptamanile care urmeaza daca Essential chiar doreste sa-l lanseze. Avand in vedere ca Essential Phone este un smartphone de varf, exista mari sanse ca cel de-al doilea smartphone este o optiune de clasa de mijloc mai ieftina, dar acestea sunt numai speculatii in acest moment.

CITESTE SI:  Cum poate recrea AI jocul Pac-Man

Chiar daca Rubin a spus ca Essential Phone va fi lansat la sfarsitul lunii iunie cel tarziu, acesta inca nu a fost lansat. Compania nu a oferit nicio explicatie cu privire la amanare pana acum. Stiri recente au indicat de asemenea ca compania planuieste o lansare globala a primului lor telefon.