fbpx

Elephone Vowney este un telefon Windows 10 impresionant

Elephone Vowney este un telefon Windows 10 impresionant

Din mai multe motive de marketing, telefoanele mobile cu sistemul de operare Windows rareori s-au apropiat de smartphone-urile Android, in ceea ce priveste hardware-ul.

Numele Elephone nu este strain de noi, mai ales cand cei de acolo lucreaza sa lanseze telefoane precum Elephone P9000 cu 10 nuclee care va fi lansat in luna octombrie, dar, de aceasta data, in centrul atentiei, nu se va afla un telefon cu sistemul de operare Android, ci mai degraba telefonul Elephone Vowney care va rula in schimb sistemul de operare Windows 10 Mobile.

CITESTE SI:  Sony Xperia Z4 apare pe GFXBench

Trebuie sa spunem ca Elephone Vowney cu Windows 10 cu siguranta pare sa fie un smartphone de varf, asta pentru ca vine cu niste linii elegante pe care in mod normal le au smartphone-urile de varf.

Cu toate acestea, in mod interesant, pretul telefonului Elephone Vowney Windows 10 va fi unul foarte rezonabil, si anume unul de 300 de dolari.

Mai mult, nu este un dispozitiv blocat in vreo retea. Cu siguranta, industria competitiva din China a adus la o asemenea revolutie naturala printre producatori pentru a oferi cat mai multe lucruri este posibil pentru banutul tau castigat din greu.

CITESTE SI:  Telefonul Samsung Galaxy S9 va avea recunoastere faciala 3D, conform unui zvon

Se spune ca telefonul Windows 10 Elephone Vowney vine cu fie un procesor Intel quad-core, fie cu un cip MediaTek MT6795, asta in functie de varianta pe care o alegi. Daca alegi modelul cu Windows 10, sau modelul cu sistemul de operare Android.

CITESTE SI:  De ce Facebook are o tehnologie care declanseaza microfonul smartphone-ului

Pe langa asta, ar trebui sa existe 3GB de RAM, un display cu rezolutie 2K (2560 x 1440 pixeli), o camera principala de 20MP, un acumulator cu o capacitate de 4200mAh, un spatiu de stocare de 64GB si un senzor de amprente digitale in partea din spate.

Nu exista o data de lansare concreta, dar telefonul Elephone Vowney cu Windows 10 a fost pregatit pentru o lansare in trimestrul al patrulea undeva mai tarziu in acest an.