fbpx
Doogee HomTom va avea o baterie masiva de 6250mAh

Doogee HomTom va avea o baterie mare de 6250mAh

Doogee este atat de hotarata sa le ofere clientilor smartphone-uri cu baterii mari incat a lansat un brand, HomTom, care se va specializa numai in smartphone-uri cu baterii mari.

Numele de HomTom vine de la numele chinezesc “Heng Tong” care inseamna o “conexiune eterna”. Un nume destul de bun pentru un brand care se va specializa in smartphone-uri cu baterii mari.

Exista o multime de producatori de smartphone-uri in acest moment, de unii dintre ei ati auzit, de altii probabil ca nu. De exemplu, daca te-as intreba cine a fost Doogee, ai stii sa raspunzi?

CITESTE SI:  Cat de grav s-a imbolnavit un tanar din China care si-a vandut rinichiul pentru un iPhone

Nu-ti fa griji deoarece inainte nu am auzit de acest brand, dar se pare ca este un brand de care ar trebui sa stii. Pentru inceput, acesta este un brand din China si planuieste sa lanseze un nou smartphone denumit Doogee HomTom cu baterie mare. .

Asadar, ce este asa WOW la acest dispozitiv? Probabil bateria sa mare de 6250mAh pe care compania planuieste sa o integreze in acest smartphone.

CITESTE SI:  VIDEO: Presupusul smartphone Moto G (2015) a fost reperat intr-un filmulet

Da, ai citit bine. Pentru cele mai multe companii, integrarea unei baterii de 3000mAh in smartphone este un lucru considerat generos, asa ca trebuie sa recunoastem ca suntem curiosi cu privire la autonomia pe care o va oferi acumulatorul de 6250mAh din Doogee HomTom.

Cat despre specificatii, Doogee HomTom cu baterie mare va fi propulsat de un cip MediaTek MT6735 si va integra un display de 5,5 inch cu rezolutie HD.

CITESTE SI:  Defectul celular al smartphone-ului iPhone 12 Pro

Doogee HomTom va rula sistemul de operare Android 5.1 Lollipop cu o interfata de utilizator personalizata. Va avea o camera principala de 13MP si una frontala de 5MP.

Se asteapta ca Doogee HomTom se va lansa in luna septembrie. Desi pretul este necunoscut, exista sanse ca nu te va costa un brat sau un picior, cel putin luand in calcul specificatiile.