fbpx
Dimensiunile acumulatorilor modelelor iPhone 13

Dimensiunile acumulatorilor modelelor iPhone 13

Compania Apple din Cupertino, Statele Unite, a anuntat noile modele iPhone 13 cu o crestere a autonomiei acumulatorului, dar nu a furnizat informatii despre capacitatea acumulatorului. Cu toate acestea, publicatia 9to5Mac a oferit astfel de informatii, provenite de la o anumita sursa.

Compania Apple din Cupertino, Statele Unite, e de obicei selectiva in ceea ce priveste anuntarea specificatiilor dispozitivelor sale. iPhone 13 mini si iPhone 13 au fost anuntate de compania Apple din Statele Unite cu o autonomie imbunatatita cu 1,5 si respectiv 2,5 ore fata de predecesoarele.

CITESTE SI:  Huawei P8 Max ar putea sosi in curand

Si cam astea au fost informatiile interesante. Nu suntem siguri daca aceasta imbunatatire a autonomiei se datoreaza eficientei energetice a cipului sau a capacitatii acumulatorului.

Daca te intereseaza datele concrete, cei de la 9to5Mac au descoperit niste informatii pe site-ul Chemtrec care au dezvaluit dimensiunile acumulatorului pentru noile modele de smartphone-uri ale companiei din acest an.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce pret bun are noul smartphone Nokia 8.1, raportat la specificatii

Se pare ca acumulatorul lui iPhone 13 mini va fi unul de 9,57Wh, o crestere fata de cel de 8,57 Wh al smartphone-ului predecesor.

De asemenea, cel al lui iPhone 13 va fi de 12,41Wh, o crestere fata de cel de 10,78Wh, in timp ce cel al lui Pro Max e de 16,75Wh, o crestere fata de cel de de 14,13Wh al modelului din 2020 al companiei Apple din Statele Unite.

CITESTE SI:  De ce legendarul analist Ming-Chi Kuo s-ar putea sa nu se mai concentreze pe Apple

Se pare ca compania Apple din Statele Unite a crescut dimensiunile acumulatorilor pentru toate modelele de anul acesta, ceea ce e incurajator.

Cu toate acestea, autonomia va depinde de modul in care iti folosesti smartphone-ul. Ce parere ai despre despre faptul ca compania Apple din Cupertino, Statele Unite, a crescut dimensiunile acumulatorilor pentru modelele de anul acesta?