fbpx

Despre smartwatch-ul si cele 3 telefoane OnePlus pentru 2021

Despre smartwatch-ul si cele 3 telefoane OnePlus pentru 2021

Conform unei noi stiri, compania OnePlus din China a programat sa dezvaluie oficial in aceasta luna din 2021 trei noi telefoane, dar si primul sau smartwatch. Initial se credea ca va fi vorba despre doua telefoane, nu de trei cum indica acum un tipster pe nume Ishan Agarwal.

S-a dezvaluit ca, in urmatoarele saptamani, compania din China va lansa noile sale telefoane flagship pentru 2021. Noua gama va include cel mai probabil telefoanele OnePlus 9 si OnePlus 9 Pro.

CITESTE SI:  Ce doreste comisarul FCC legat de datele de locatie pentru telefoane

Dar in acest an, potrivit tipsterului Ishan Agarwal, va exista si ceva in plus. Potrivit lui Ishan Agarwal, compania din China nu va lansa doar doua telefoane, pentru ca va exista si un al treilea model care se numeste OnePlus 9R.

De asemenea, va fi lansat si primul smartwatch al companiei chineze. Compania din China a confirmat anterior ca lucreaza la un smartwatch, asa ca nu ar trebui ca noua stire despre smartwatch sa fie surprinzatoare. Dar OnePlus 9R este.

CITESTE SI:  A fost inscris un posibil brevet pentru un smartwatch de gaming Huawei

Acest telefon va fi, se pare, o varianta de buget a lui OnePlus 9. Va avea un ecran de 6,5 inci 90Hz si va fi propulsat de cipul Qualcomm Snapdragon 690.

De asemenea, va include 8GB de RAM, un spatiu de stocare de 128GB, o camera principala de 64MP, un acumulator de 5000mAh si incarcare rapida de 30W.

Nu e clar exact cand vor fi anuntate aceste dispozitive, dar sunt programate pentru luna martie a acestui an, asa ca ar trebui sa avem detaliile oficiale in curand.

CITESTE SI:  VIDEO: LG lanseaza patru noi smartphone-uri in seria X

Ce parere ai despre smartwatch-ul si telefoanele din gama OnePlus 9 pe care compania din China le-ar putea dezvalui oficial in aceasta luna?

Cum crezi ca va fi smartwatch-ul acestei companii chineze, avand in vedere ca compania respectiva nu a mai lansat pana acum niciun smartwatch?