fbpx
Despre primul smartphone al companiei Nothing a lui Carl Pei

Despre primul smartphone al companiei Nothing a lui Carl Pei

Compania Nothing creata de cofondatorul Carl Pei al companiei OnePlus din China ar putea lucra la primul sau smartphone, conform unor noi stiri. Aceasta persoana  a demisionat recent de la compania chineza OnePlus pentru a forma acea companie.

Dupa cum s-a dezvaluit recent, Carl Pei, cofondatorul companiei OnePlus din China, a demisionat din companie pentru a-si forma propria companie care se numeste Nothing.

Primul produs al acestei companii a lui Carl Pei a fost o pereche de casti, iar oamenii se intrebau care va fi urmatorul produs pe care aceasta companie il va lansa in viitor.

CITESTE SI:  Ce controler Bluetooth de jocuri are 20 de grame si e cat o cheie

Conform unei stiri de 91mobiles, s-ar putea sa fie vorba despre un smartphone. Cand compania Nothing a fost prezentata, Carl Pei nu a dezvaluit exact produsele pe care le-ar putea lansa.

Ca sa fim cinstiti, avand in vedere pozitia sa ca cofondator al OnePlus, oamenii credeau ca va lucra la un nou smartphone, iar noua stire de 91mobiles consolideaza aceasta afirmatie.

CITESTE SI:  Google Assistant poate ajuta daca ai o problema cu telefonul

Intr-un fel, acest lucru nu ar fi surprinzator pentru ca Carl Pei a cofondat OnePlus. Cu toate acestea, exista si un anunt recent conform caruia Nothing va forma un parteneriat cu producatorul de cipuri Qualcomm din Statele Unite.

Avand in vedere ca compania Qualcomm din Statele Unite produce majoritatea cipurilor de smartphone, acest lucru ar putea indica faptul ca Nothing lucreaza la primul sau smartphone.

CITESTE SI:  Ce aplicatie Google iti permite sa-ti administrezi blogul in timp ce esti in miscare

Dar compania Qualcomm din Statele Unite produce cipuri si pentru smartwatch-uri, deci poate fi vorba si despre un smartwatch. Oricum ar fi, se crede ca smartphone-ul Nothing s-ar putea lansa pe la inceputul anului 2022. Ce parere ai despre acest posibil smartphone de la compania Nothing fondata de Carl Pei? Ai cumpara un astfel de telefon daca s-ar ivi ocazia?