fbpx

Despre preturile iPhone-urilor din acest an ale Apple

Despre preturile iPhone-urilor din acest an ale Apple

Compania Apple din Statele Unite va lansa o noua gama de iPhone-uri in acest an, iar unii oameni sunt ingrijorati cu privire la preturile lor, pentru faptul ca ar putea fi foarte scumpe. O stire de TrendForce a incercat sa clarifice chestiunea cu costurile pentru telefoanele acestei companii pentru 2021.

De-a lungul anilor, compania din Statele Unite si ceilalti producatori de telefoane si-au majorat constant preturile pentru smartphone-urile lor.

In ziua de azi, pentru a cumpara unul dintre smartphone-urile de varf actuale ale Apple, te poate costa cel putin 1000 de dolari. Din acest motiv, unii oameni privesc cu ingrijorare catre viitoarele telefoane Apple, pentru ca se gandesc ca acestea ar putea fi si mai scumpe.

CITESTE SI:  Apple despre Mac-urile cu ecran touchscreen

Din fericire, conform unei stiri recente de la TrendForce, e posibil ca Apple va mentine in acest an aceleasi preturi precum cele pentru 2020. Asta inseamna ca pentru iPhone 13 din 2021 pretul ar fi acelasi precum cel pentru iPhone 12. Acest lucru e incurajator.

CITESTE SI:  Ce sistem de operare mobil va integra autentificare 2FA nativa

Dar chiar si asa, nici smartphone-urile iPhone 12 nu erau deosebit de ieftine. Pentru context, iPhone 12 mini se vinde la 699 de dolari, iPhone 12 la 799 de dolari, 12 Pro la 999 de dolari, iar Pro Max la de 1099 de dolari.

Acestea sunt preturile pentru configuratiile de baza, pentru ca aceste telefoane pot fi si mai scumpe din cauza spatiului de stocare suplimentar.

Daca noua stire e corecta, costurile pentru telefoanele Apple de anul trecut ar putea fi aceleasi ca si cele pentru gama de iPhone-uri de anul acesta.

CITESTE SI:  De ce smartphone-ul Galaxy S11 ar putea fi dezamagitor

Ceea ce e interesant e ca stirea pare sa indice faptul ca Apple va amortiza o parte din costuri. Conform stirii, preturile componentelor au crescut din cauza aprovizionarii limitate, dar ca Apple va mentine preturile anterioare. Ce parere ai despre asta? Crezi ca noile telefoane ale companiei vor fi la fel de scumpe precum cele de anul trecut?