fbpx
Despre noul tip de camera sub ecranul smartphone-urilor Oppo

Despre noul tip de camera sub ecranul smartphone-urilor Oppo

Compania Oppo din China a prezentat un nou tip de camera sub ecran pentru smartphone-uri. Aceasta companie din China a dezvaluit cum a eliminat o parte dintre obstacolele unei camere sub ecran, cum ar fi calitatea redusa a imaginii obiectivului, dar si a ecranului smartphone-ului Oppo.

Pentru ca compania Apple din Cupertino, Statele Unite, a lansat trendul cu designul de breton pe iPhone-uri, oamenii se intreaba cum va elimina compania acel design pentru obiectivul selfie si ce va crea in loc.

CITESTE SI:  Ai grija cu acest link care da crash smartphone-urilor

Cu toate acestea, intre timp, se pare ca unii dintre rivalii companiei americane Apple au creat propriile lor alternative. Cum ar fi Oppo care a dezvaluit recent propria sa incercare de a gazdui obiectivul selfie sub ecranul unui smartphone.

Unul dintre obstacolele in a integra o camera sub ecranul smartphone-ului e faptul ca obiectivul se afla sub display, dar si faptul ca ecranul poate perturba obiectivul.

Desigur, un obiectiv foto sub ecran inseamna cresterea numarului de straturi, ceea ce in schimb ar putea duce la fotografii de calitate redusa. Potrivit companiei de smartphone-uri Oppo din China, una dintre descoperirile sale elimina anumite obstacole.

CITESTE SI:  Poti acum sa dictezi cu vocea in 119 limbi folosind Google

“Aceasta descoperire elimina majoritatea provocarilor tehnice si de fabricatie cu privire la camera sub ecran. Descoperirile includ eliminarea problemei cu calitatea redusa a ecranului in zona sub care se afla obiectivul, a calitatii reduse a fotografiilor cauzate de obstructionarea camerei de ecran, dar si probleme cu fiabilitatea si cu durata de viata a produselor”, conform Oppo.

CITESTE SI:  VIDEO: Un drop test cu iPhone X arata ca ar trebui sa investiti intr-o carcasa de protectie

Nu e clar cand va lansa compania Oppo din China un smartphone cu un astfel de obiectiv selfie, dar calitatea imaginii capturate de un prototip de telefon Oppo cu o astfel de camera sub display pare foarte promitatoare. Ce parere ai despre asta? Crezi ca camera sub ecranul smartphone-urilor reprezinta viitorul?