fbpx

Defectul unor smartphone-uri iPhone 12 mini de la Apple

Defectul unor smartphone-uri iPhone 12 mini de la Apple

Conform unor semnalari de la primii cumparatori ai smartphone-ului iPhone 12 mini al Apple, s-a descoperit deja un defect la acest telefon. Compania Apple din SUA urmeaza probabil sa remedieze acest defect.

Unii dintre primii cumparatori ai lui iPhone 12 mini experimenteaza un defect pe noul lor smartphone. Utilizatorii de pe MacRumors, de pe forumurile de asistenta ale companiei Apple din Statele Unite si de pe Reddit raporteaza ca ecranul touchscreen al smartphone-ului iPhone 12 mini e defect si partial nu e receptiv in ecranul de blocare.

CITESTE SI:  Un sondaj arata ca nu multi oameni il vor cumpara pe iPhone 8 daca va costa 1000 de dolari

Acestia nu numai ca nu prea pot lansa camera sau lanterna, dar nici sa deblocheze ecranul prin swipe. Acest lucru nu e de dorit de la un smartphone, mai ales de la un telefon Apple.

Cativa utilizatori banuiesc ca problema cu ecranul ar putea fi conductia sau impamantarea. Acest comportament pare sa fie remediat atunci cand telefonul este conectat la incarcator sau utilizat fara carcasa.

CITESTE SI:  Ce bresa de securitate neobisnuit de grava a descoperit Google la iPhone-uri

Cei de la publicatia Engadget au contactat compania Apple din SUA pentru a oferi un comentariu pe marginea acestui defect al ecranului. Nu este clar cat de raspandita este aceasta problema cu ecranul, dar e destul de comuna astfel incat sa nu fie considerata doar un incident izolat.

Oricum ar fi, acesta nu e cel mai stralucit start pentru un smartphone precum iPhone 12 mini, mai ales ca o parte dintre oameni considera ca acest dispozitiv e cel mai deosebit smartphone din gama companiei Apple din Statele Unite pentru anul acesta.

CITESTE SI:  Ce masuri ia YouTube pentru clipurile video despre conspiratii

Ce parere ai despre acest defect? Crezi ca acest defect de receptivitate in ecranul de blocare este unul de natura software (care poate fi remediat printr-un update software) sau unul hardware (care necesita reparatie fizica)? Inca mai intentionezi sa cumperi noul smartphone iPhone 12 mini al companiei Apple din SUA?