fbpx

De la ce dispozitive va folosi iPhone 12 Pro componente

De la ce dispozitive va folosi iPhone 12 Pro componente

In prezent, exista un deficit de componente de smartphone-uri Apple, ceea ce inseamna ca nu se pot asambla suficiente smartphone-uri iPhone 12 Pro. Din fericire, Apple s-a gandit sa foloseasca pentru aceste smartphone-uri componente de la alte dispozitive.

S-ar putea ca 12 Pro de la compania din Statele Unite are un start incurajator, deoarece compania americana se confrunta, aparent, cu o cerere peste asteptarile sale.

Astfel ca, pentru a depasi obstacolul lipsurilor si pentru a satisface nevoia de smartphone-uri, compania Apple pare sa foloseasta pentru smartphone-ul iPhone 12 Pro componente de iPad.

CITESTE SI:  Cum vor putea dispozitivele Google Nest fara camere sa stie ca esti in apropiere

Nu, nu e vorba despre adaptarea de catre Apple a unor componente iPad pentru a putea fi integrate in iPhone 12 Pro, pentru a crea un fel de dispozitiv frankenstein, ci mai degraba exista anumite componente comune, cum ar fi cipuri si scanerul LiDAR din iPad, care sunt folosite si pe smartphone-urile Apple.

Asta potrivit unei stiri de Nikkei Asian Review care a indicat ca, drept urmare a acestui fapt, compania din Statele Unite ar putea ajunge sa livreze cu doua milioane de unitati iPad mai putin.

CITESTE SI:  Filmul pentru care Netflix si Apple liciteaza sume incredibile

Presupunem ca merge si asa, daca compania din Statele Unite poate vinde mai multe telefoane. S-a stabilit ca compania din SUA va lansa mini si Pro Max mai tarziu in aceasta luna, asa ca va fi interesant de aflat daca Apple va putea depasi deficientele pana atunci, sau daca Pro Max va avea nevoie de noi componente de iPad.

CITESTE SI:  "Viitorul este cu adevarat Android" spune directorul senior al BlackBerry

Ce parere ai despre asta? Crezi ca compania Apple din Statele Unite va putea satisface intregul necesar de smartphone-uri iPhone 12 Pro folosind componente de la iPad? Ce parere ai despre faptul ca iPhone 12 Pro si iPad-urile folosesc piese comune? Crezi ca e ceva firesc, avand in vedere ca sunt concepute de aceeasi entitate?