fbpx

De ce urmatoarele iPhone-uri vor fi cele mai aspectuoase, spun surse

De ce urmatoarele iPhone-uri vor fi cele mai aspectuoase, spun surse

Noi informatii sustin ca compania Apple din Statele Unite va lansa in acest an niste smartphone-uri care vor fi cele mai aspectuoase iPhone-uri pe care compania din Statele Unite le-a creat vreodata.

Urmatorul smartphone de varf al companiei americane Apple ar putea arata mai degraba ca iPhone 5 decat ca actualul iPhone 11 Pro, conform lui Mark Gurman de la publicatia Bloomberg din Statele Unite.

E posibil ca viitoarele smartphone-uri vor avea margini din otel plate – nu curbate – si ca vor integra un ecran plat. Cu alte cuvinte, vor semana cu actualul iPad, dar vor avea dimensiunea unui smartphone.

CITESTE SI:  Samsung lanseaza Galaxy Note 8 Enterprise Edition in Statele Unite

Aceste informatii sunt in linie cu zvonurile anterioare care spuneau ca iPhone-ul din 2020 ar putea arata ca iPhone 4 care, desi are spatele din sticla, este similar cu iPhone 5.

Acest lucru ar marca o schimbare semnificativa a designului, una care ar putea duce la cele mai aspetuoase smartphone-uri pe care Apple le-a creat vreodata.

CITESTE SI:  Cate pizze poate prepara acest robot pe ora

De asemenea, are logica pentru Apple sa-si armonizeze designurile iPhone-ului si iPad-ului, tinand cont de faptul ca e vremea unei reproiectari majore pentru smartphone-urile Apple.

Se pare ca urmatoarele modele Pro aspectuoase vor avea trei camere in partea din spate, in timp ce modelele mai inferioare vor avea doua. De asemenea, compania intentioneaza sa implementeze sistemul 3D LiDAR al lui iPad Pro pe noile sale modele de telefoane de top, pentru a imbunatati aplicatiile AR.

CITESTE SI:  Smartphone de buget Nokia 3.1 Plus - pret si specificatii

Modelul cu dimensiunea cea mai generoasa va avea un ecran de 6,5 inci si se spune ca compania Apple din Statele Unite doreste sa reduca sau chiar sa elimine bretonul.

Toate modelele de smartphone-uri (aspectuoase) ale companiei Apple din Statele Unite din 2020 vor avea, se pare, procesoare mai performante, in special pentru inteligenta artificiala si sarcini de realitate augmentata.