fbpx

De ce unul dintre smartphone-urile Samsung Galaxy Note 20 ar avea un ecran de doar 60Hz

De ce unul dintre smartphone-urile Samsung Galaxy Note 20 ar avea un ecran de doar 60Hz

Smartphone-urile din gama Galaxy Note 20 a Samsung vor fi lansate mai tarziu in acest an. Conform unei noi stiri, compania Samsung din Coreea de Sud ar fi ales sa foloseasca pentru un telefon din acea gama un ecran cu o rata de refresh de doar 60Hz. S-a indicat care poate fi motivul din spatele acestei decizii.

Pentru smartphone-ul Samsung Galaxy S20, compania din Coreea de Sud a inclus un ecran cu refresh de 120Hz. Se astepta ca aceasta rata de refresh va ajunge si pe Note 20, dar se pare ca nu va ajunge.

CITESTE SI:  VIDEO: Galaxy S6 si iPhone 6 in apa clocotita

Asta conform unui tweet de Ice Universe care indica faptul ca compania va folosi un ecran de 60Hz. Inainte de a te declara dezamagit, trebuie subliniat ca s-ar putea ca aceasta rata de refresh a ecranului sa fie doar pentru modelul  Note 20 de baza, nu si pentru smartphone-ul Galaxy Note 20+.

Modelele Galaxy Note 20+ mai performante ale companiei sud-coreene Samsung s-ar putea sa vina cu ecran de 120Hz. Nu este clar de ce Samsung ar folosi un ecran de 60Hz pentru modelul de baza, dar poate ca intentia sa e de a ieftini acel model.

CITESTE SI:  Facebook va prioritiza paginile web care se incarca mai rapid in News Feed

La urma urmei, smartphone-urile din ziua de azi devin prea scumpe pentru placul unora, iar companii precum Apple au inceput sa se concentreze pe smartphone-urile de gama medie, ceea ce pare sa functioneze.

Asadar, prin crearea unui model de baza mai inferior, Samsung i-ar putea ademeni pe clientii cumpatati cu bugetul. Alternativ, prin lansarea unor modele de smartphone-uri Galaxy Note 20 cu specificatii atat de diferite, clientii vor vedea rostul de a plati mai multi bani pentru ecran si specificatii mai bune.

CITESTE SI:  De ce WhatsApp a interzis 400.000 de conturi in Brazilia

In orice caz, tratati aceste informatii cu o doza de precautie pentru moment. Ar trebui sa avem detaliile oficiale in lunile urmatoare cand se preconizeaza ca compania Samsung din Coreea de Sud va anunta oficial noile sale smartphone-uri Galaxy Note 20.