fbpx

De ce unii utilizatori de iPhone-uri vor castiga 25 de dolari de la Apple

De ce unii utilizatori de iPhone-uri vor castiga 25 de dolari de la Apple

Conform unei noi stiri, compania Apple din Statele Unite ofera 25 de dolari anumitor utilizatori de iPhone-uri. Se prea poate ca numarul utilizatorilor eligibili pentru acea suma de 25 de dolari sa fie de ordinul milioanelor.

Cu cativa ani in urma, Apple s-a confruntat cu procese judecatoresti multiple din cauza acumulatorilor iPhone-urilor. Pentru cei neinformati, practic, compania din Statele Unite a fost acuzata ca a limitat performanta iPhone-urilor.

Acum se pare ca, daca locuiesti in SUA, ai dreptul sa soliciti 25 de dolari de la compania Apple, ca parte a acordului de solutionare pe care Apple l-a definitivat cu procurorii.

CITESTE SI:  Gigabyte anunta 3 noi smartphone-uri cu Android

Conform site-ului web in care clientii isi pot depune solicitarile: “Daca esti sau ai fost un american utilizator de iPhone 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus sau SE care rula iOS 10.2.1 sau o versiune mai noua inainte de 21 decembrie 2017, sau un american utilizator de iPhone 7 sau 7 Plus care rula iOS 11.2 sau mai nou inainte de 21 decembrie 2017, ai dreptul la beneficii in cadrul solutionarii procesului multiplu”.

CITESTE SI:  Ce fel de baterie are Apple iPhone Xs

Orice solicitare trebuie inscrisa inainte de 6 octombrie 2020. 25 de dolari nu par cine stie ce, dar e posibil ca numarul de persoane care vor solicita acei 25 de dolari va duce fara indoiala la o schimbare la Apple.

Dar acea suma se aplica numai utilizatorilor care traiesc in SUA, asa ca cei care locuiesc in alte tari nu vor avea aceasta oportunitate. Compania Apple si-a sustinut decizia in acel moment pretinzand ca limitarea performantei procesoarelor iPhone-ului a fost facuta pentru a impiedica inchiderea neasteptata a iPhone-urilor cu acumulatorul invechit si care nu mai poate sustine cererea de energie a unui procesor care lucreaza la capacitate maxima. Insa faptul ca Apple nu a dezvaluit acest lucru utilizatorilor atunci a dus la procese din partea utilizatorilor.