fbpx

De ce trocurile trade-in Google pentru smartphone-urile Pixel vechi sunt dezamagitoare

De ce trocurile trade-in Google pentru smartphone-urile Pixel vechi sunt dezamagitoare

Cumpararea unui smartphone de varf in ziua de azi poate afecta portofelul. O modalitate de a ameliora o parte din acest efect este prin a profita de trocurile trade-in ale mai multor producatori de telefoane.

Practic, oferi la schimb un telefon vechi si ti se reduce pretul pentru unul nou. Cu toate acestea, preturile smartphone-urilor Pixel vechi recunoscute de compania Google din Statele Unite sunt dezamagitoare.

Te gandesti sa cumperi noul smartphone Google Pixel 4 oferind la schimb telefonul tau Pixel mai vechi? Daca da, atunci poate ai dori sa iei in considerare trocul trade-in cu o alta companie, in afara de Google.

CITESTE SI:  Viitoarele filme Sony Pictures se vor difuza mai intai pe acest serviciu de streaming

Asta pentru ca, conform stirilor, Google pune niste valori dezamagitor de mici pentru smartphone-urile Pixel mai vechi date la schimb in trocuri trade-in. De exemplu, valoarea maxima pe care Google o recunoaste pentru un Pixel 3 XL este de 295 de dolari.

Asta spre deosebire de compania Samsung care este mai mult decat incantata sa ofere 450 de dolari daca oferi acel telefon vechi ca troc trade-in pentru a primi un Galaxy Note 10.

CITESTE SI:  Ce noi functii vor ajunge pe Windows 10 de la Microsoft

Diferenta de 150 de dolari e una destul de mare, mai ales daca incerci sa economisesti. E posibil ca inspectiile companiei Google sunt insuficiente, fata de cele ale Samsung, dar nu se poate spune sigur.

Nu e clar de ce compania americana ofera proprietarilor de smartphone-uri Pixel mai vechi atat de putin (pentru propriul brand de smartphone-uri), dar este dezamagitor, iar unii utilizatori se simt insultati de aceste preturi de troc trade-in.

CITESTE SI:  Ce recomanda Apple celor cu dispozitive HomePod defectate de update-ul iOS 13.2

In orice caz, nu trebuie sa accepti oferta de troc trade-in a companiei americane Google. Poti oricand incerca un troc cu o companie alternativa, sau alternativ ti-ai putea vinde smartphone-ul Pixel vechi unei persoane fizice. Astfel, ai putea primi un pret mai mare, asa ca aceste alternative ar merita sa fie avute in vedere de tine.