fbpx

De ce trocurile trade-in Google pentru smartphone-urile Pixel vechi sunt dezamagitoare

De ce trocurile trade-in Google pentru smartphone-urile Pixel vechi sunt dezamagitoare

Cumpararea unui smartphone de varf in ziua de azi poate afecta portofelul. O modalitate de a ameliora o parte din acest efect este prin a profita de trocurile trade-in ale mai multor producatori de telefoane.

Practic, oferi la schimb un telefon vechi si ti se reduce pretul pentru unul nou. Cu toate acestea, preturile smartphone-urilor Pixel vechi recunoscute de compania Google din Statele Unite sunt dezamagitoare.

Te gandesti sa cumperi noul smartphone Google Pixel 4 oferind la schimb telefonul tau Pixel mai vechi? Daca da, atunci poate ai dori sa iei in considerare trocul trade-in cu o alta companie, in afara de Google.

CITESTE SI:  Producatorul Freetel din Japonia a dezvaluit deja smartphone-uri Windows 10 Mobile - Katana 01 si Katana 02

Asta pentru ca, conform stirilor, Google pune niste valori dezamagitor de mici pentru smartphone-urile Pixel mai vechi date la schimb in trocuri trade-in. De exemplu, valoarea maxima pe care Google o recunoaste pentru un Pixel 3 XL este de 295 de dolari.

Asta spre deosebire de compania Samsung care este mai mult decat incantata sa ofere 450 de dolari daca oferi acel telefon vechi ca troc trade-in pentru a primi un Galaxy Note 10.

CITESTE SI:  VIDEO: Smartphone-ul Lumia 950 cu Windows 10 Mobile a fost dezvaluit

Diferenta de 150 de dolari e una destul de mare, mai ales daca incerci sa economisesti. E posibil ca inspectiile companiei Google sunt insuficiente, fata de cele ale Samsung, dar nu se poate spune sigur.

Nu e clar de ce compania americana ofera proprietarilor de smartphone-uri Pixel mai vechi atat de putin (pentru propriul brand de smartphone-uri), dar este dezamagitor, iar unii utilizatori se simt insultati de aceste preturi de troc trade-in.

CITESTE SI:  Cel mai nou tweet al Huawei indica faptul ca ar putea lansa un produs cu inteligenta artificiala

In orice caz, nu trebuie sa accepti oferta de troc trade-in a companiei americane Google. Poti oricand incerca un troc cu o companie alternativa, sau alternativ ti-ai putea vinde smartphone-ul Pixel vechi unei persoane fizice. Astfel, ai putea primi un pret mai mare, asa ca aceste alternative ar merita sa fie avute in vedere de tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *