fbpx

De ce trebuie sa instalezi cat mai curand update-ul iOS 13.1.1 pe iPhone

De ce trebuie sa instalezi cat mai curand update-ul iOS 13.1.1 pe iPhone

Compania Apple din Cupertino a lansat acum scurt timp update-ul iOS 13.1.1, iar acesta trebuie sa fie neaparat instalat cat mai curand posibil pe iPhone-uri.

Acest update e disponibil pentru instalare pentru toate iPhone-urile eligibile in aplicatia Settings. Pentru a accesa update-urile, intrati la Settings > General > Software Update.

Daca observi ca, in urma actualizarii iPhone-ului la iOS 13 sau iOS 13.1, pare ca dispozitivului tau i se epuizeaza bateria mai repede decat inainte, afla ca nu esti singurul.

CITESTE SI:  Despre masina electrica Volkswagen pentru 2026

Dar vestea buna e ca exista o solutie. Asta pentru ca compania Apple din Cupertino a lansat recent actualizarea care va repara aceasta problema pentru iPhone-uri, printre alte lucruri, daca e instalata.

In informatiile despre iOS 13.1.1, vedem ca una dintre reparatii include rezolvarea epuizarii prea rapide a bateriei pentru unii utilizatori de iPhone-uri. Daca te-ai confruntat cu epuizarea prea rapida a bateriei, atunci trebuie sa instalezi noul update al Apple.

Cu toate acestea, chiar daca nu te-ai confruntat cu asta, tot ar trebui sa instalezi actualizarea iOS 13.1.1 a Apple, mai ales daca folosesti tastaturi terte.

CITESTE SI:  Pretul acestui nou smartphone HTC cu 5G

Mai devreme in aceasta saptamana, s-a spus ca, din cauza unui bug, tastaturile terte iOS primesc acces complet la dispozitivul tau chiar daca nu ai oferit permisiunile pentru asta.

Acest lucru inseamna ca unele tastaturi ar putea avea acces la mai multe date decat ati dori. Cu toate acestea, update-ul companiei Apple din Statele Unite va repara aceasta anomalie daca este instalat pe iPhone-uri.

CITESTE SI:  Update-ul iOS 11.3 afecteaza si inlocuirile originale ale displayurilor iPhone-urilor

Daca folosesti tastaturi terte precum Gboard sau SwiftKey, ar trebui sa instalezi noul update pentur iPhone-uri al companiei Apple din Cupertino cat mai curand posibil. Actualizarea iOS 13.1.1 a companiei Apple din Cupertino se concentreaza in principal pe remedierea erorilor, asa ca sa nu te astepti la caracteristici noi sau la alte schimbari majore.