fbpx

De ce smartphone-urile LG s-ar putea sa nu fie upgradate la Android 12

De ce smartphone-urile LG s-ar putea sa nu fie upgradate la Android 12

Compania LG din Coreea de Sud va lansa upgrade-uri la Android 12 pentru smartphone-urile sale, conform acesteia, dar unii nu cred ca acest lucru se va intampla. Din anumite motive.

Conform companiei LG din Coreea de Sud, aceasta va oferi unora dintre dispozitivele sale un upgrade la Android 12 chiar si dupa ce paraseste piata de smartphone-uri.

Cu toate acestea, unii se declara rezervati din cauza istoricului nesatisfacator al companiei sud-coreene. Conform comunicatului sau de presa si unei pagini cu intrebari frecvente din SUA, compania LG din Coreea de Sud va continua sa ofere anumite update-uri de securitate si de sistem de operare, dar o pagina de pe site-ul coreean al LG, reperata de XDA Developers, mentioneaza ca un upgrade la Android 12 va fi oferit doar pentru anumite modele.

CITESTE SI:  Nintendo infirma zvonurile privind consola sa de jocuri Android

Conform acestei pagini, acest lucru va depinde de performanta smartphone-urilor, iar disponibilitatea upgrade-ului Android 12 va depinde si de regiune. LG SUA n-a venit cu noutati atunci cand a fost contactata de The Verge.

CITESTE SI:  Compania care lanseaza un smartphone cu camera de 108MP

Nici macar un upgrade la Android 11 nu a fost inca confirmat pentru SUA, desi detaliile postate pe site-ul german al LG ne-au conturat o idee despre acel update pe smartphone-urile companiei.

Din pacate, LG nu prea a fost de nadejde in ceea ce priveste update-urile nici inainte de decizia de a parasi piata de telefoane. Update-urile de sistem de operare au sosit tarziu, chiar si pentru smartphone-urile de varf.

CITESTE SI:  Windows 10 Mobile va fi probabil capabil sa detecteze fetele cu ajutorul camerei frontale

In 2018, compania a incercat sa-si imbunatateasca acest aspect prin infiintarea unei divizii specifice, dar rezultatele au lasat de dorit din cauza mai multor motive.

Daca compania chiar va lansa upgrade-ul Android 12 pe smartphone-urile sale, este posibil ca vor fi vizate de upgrade-ul Android 12 doar cateva smartphone-uri de varf, cum ar fi Wing si V60.