De ce smartphone-ul Xiaomi POCO F1 Armoured Edition are un pret usor mai mare decat varianta normala

Ce pret are noul smartphone Xiaomi POCO F1 Armoured Edition

Xiaomi POCO F1 (telefonul original) a fost un succes global, fiind venerat in special pentru ca a oferit un cip de varf si nou la un pret accesibil. A aparut o noua varianta a acestui smartphone, si anume Xiaomi POCO F1 Armoured Edition.

Are un pret usor mai mare, dar exista motive bune pentru asta. Xiaomi POCO F1 AE vine cu 128GB spatiu stocare si este echipat cu 6GB de RAM. Dar vine si cu kevlar in partea din spate, ceea ce ii creste rezistenta fizica.

CITESTE SI:  iPhone 6s si iPhone 6s Plus vor veni cu rezolutii mai mari, potrivit unui site chinezesc

Smartphone-ul original al Xiaomi a avut un impact destul de mare datorita faptului ca e accesibil ca pret. Din acest motiv nu este o surpriza sa aflam ca Xiaomi a lansat cea mai recenta versiune a smartphone-ului – adica POCO F1 Armoured Edition – care vine cu caracteristici usor diferite si cu mai mult spatiu de stocare.

Smartphone-ul Armoured Edition va fi propulsat de cipul Qualcomm Snapdragon 845 si va integra 6GB de RAM si spatiu de stocare de 128GB. Acesta va avea un pret usor mai mare, comparativ cu telefonul original, dar acest lucru se datoreaza faptului ca Xiaomi POCO F1 AE are kevlar in partea din spate care adauga mai multa rezistenta si un aspect premium smartphone-ului.

CITESTE SI:  Wiko anunta Highway Star 4G si Highway Pure 4G - specificatii

Anterior, smartphone-ul POCO F1 a venit cu 64GB de spatiu de stocare, dar noua varianta Armoured Edition va oferi de doua ori mai mult spatiu de stocare. Asa ca, daca 64GB nu iti ajunge, atunci probabil ca 128GB ar trebui sa-ti ajunga.

CITESTE SI:  LG ar putea lansa un G4 Note

De asemenea, Xiaomi POCO F1 Armoured Edition este o optiune buna pentru cei care nu vor sa plateasca pentru un smartphone de 256GB. Cat despre pret, versiunea de 128GB va avea un pret de 342 de dolari, adica cu circa 80 de dolari mai putin decat modelul de 256GB. Cum am spus, e o optiune de mijloc buna pentru cei care nu vor sa plateasca pretul pentru 256GB de memorie interna, dar nu le ajunge 64GB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *