fbpx
De ce smartphone-ul pliabil Google Pixel a fost amanat

De ce smartphone-ul pliabil Google Pixel a fost amanat

Conform unor zvonuri anterioare, compania Google din SUA va lansa smartphone-ul pliabil Pixel in acest an. Dar noi stiri indica faptul ca lansarea acelui telefon Pixel a fost amanata de compania Google din Statele Unite. Si s-au speculat motivele.

Au circulat zvonuri conform carora compania Google din Statele Unite ar putea lucra la dezvoltarea propriului smartphone pliabil. Se credea ca telefonul Pixel care se pliaza se va lansa in acest an, dar se pare ca asta nu se va intampla.

CITESTE SI:  Acest lucru va afecta productia de iPhone-uri, conform Apple

Asta potrivit unei stiri de la publicatia 91mobiles. Conform unei surse a acestei publicatii, compania Google din Statele Unite a amanat lansarea acelui smartphone pliabil Pixel.

Acest lucru indica faptul ca telefonul nu se va lansa in acest an. Dar, in ciuda acestui lucru, stirea indica faptul ca Google ar putea prezenta o previzualizare a dispozitivului la evenimentul Pixel 6 care a fost stabilit pentru mai tarziu in acest an.

CITESTE SI:  Premiera. Ce accesoriu vei putea folosi pentru prima data la Apple iPad Pro

Nu e clar de ce telefonul Pixel a fost amanat de compania din Statele Unite, dar e posibil ca inca nu indeplineste standardele Google sau ca exista unele obstacole de natura tehnica pe care compania americana nu le-a depasit inca.

Presupunem ca e timpul ca si alti producatori de telefoane sa lanseze smartphone-uri pliabile, piata dominata in prezent de compania Samsung din Coreea de Sud.

Desi au aparut smartphone-uri pliabile si de la alti producatori, Samsung e liderul pe piata si a dezvoltat deja 3 iteratii Galaxy Z Fold pana in acest moment.

CITESTE SI:  Ce rival al Google Street View cumpara Facebook

Un smartphone pliabil Pixel ar putea fi interesant. De asemenea, conform unor zvonuri, si compania Apple din Cupertino, Statele Unite, ar putea fi interesata sa lanseze un iPhone care se pliaza. Ce parere ai despre telefonul care se pliaza care ar putea fi lansat de Google?