fbpx
De ce smartphone-ul Nokia 9 PureView nu va fi actualizat la Android 11

De ce smartphone-ul Nokia 9 PureView nu va fi actualizat la Android 11

Smartphone-ul Nokia 9 PureView nu va fi actualizat la sistemul de operare Android 11, desi acest telefon a fost lansat relativ recent. Compania din Finlanda a dezvaluit motivul pentru decizia de a nu actualiza telefonul.

Nokia 9 PureView s-a lansat in 2019 si era considerat un smartphone de varf. Dar, din pacate pentru proprietarii dispozitivului, un mesaj de pe site-ul companiei din Finlanda a dezvaluit faptul ca acest telefon nu va fi actualizat la Android 11.

CITESTE SI:  De unde s-ar putea aproviziona Oppo cu displayuri OLED curbate pentru smartphone-urile sale

Acest smartphone care a fost lansat relativ recent nu va fi actualizat la Android 11 si mai ales la versiunea 12. Conform companiei din Finlanda: “Telefoanele noasre implica oferirea unei experiente de top. E ceva cu care ne mandrim. De aceea, am decis sa nu oferim Android 11 pentru Nokia 9 PureView. Incompatibilitatile dintre camera si sistemul de operare ar putea afecta experienta si nu ar indeplini standardele noastre inalte”.

CITESTE SI:  Ce pret are smartphone-ul Samsung Galaxy Note 10+ Star Wars

Pentru a se revansa in cazul celor au cumparat smartphone-ul, compania din Finlanda va oferi clientilor o reducere de 50% la un telefon Nokia de buget, cum ar fi XR20.

E o decizie foarte neobisnuita, pentru ca cine ar opta pentru un telefon de buget, daca smartphone-ul sau de pana acum era de varf? Chiar daca pretul telefonului de buget e redus cu 50% si chiar daca e compatibil cu acel sistem de operare.

CITESTE SI:  Galaxy S8 ar putea intampina dificultati de aprovizionare

Conform comentariilor de pe platforma Twitter din Statele Unite, majoritatea utilizatorilor 9 PureView nu sunt foarte incantati de asta.

Asa ca aceasta masura a companiei ar fi in deserviciul brandului. Ce parere ai despre asta? Ai cumpara un smartphone Nokia de buget doar pentru a detine un telefon Nokia care ruleaza sistemul de operare Android 11?