fbpx

De ce smartphone-ul Google Pixel 3a e uimitor la pretul sau

De ce smartphone-ul Google Pixel 3a e uimitor la pretul sau

In urma lunilor de zvonuri conform carora compania Google din Statele Unite va lansa un model mai accesibil ca pret al smartphone-ului Pixel 3, compania a dezvaluit Google Pixel 3a si Pixel 3a XL.

Acestea pastreaza acelasi design ca smartphone-urile de varf mai scumpe si vin in trei culori. Exista chiar si un jack de 3,5mm pentru casti. Atat telefonul Google Pixel 3a cat si 3a XL integreaza un cip Snapdragon 670, 4GB de RAM si un spatiu de stocare de 64GB.

CITESTE SI:  Unde poate deveni ilegal pentru autoritati sa vizualizeze ecranul de blocare al unui smartphone, fara mandat

De asemenea, aceste smartphone-uri cu preturi mici au un ecran OLED de 5,6 inci, respectiv 6 inci si o baterie de 3000mAh, respectiv una de 3700mAh. Google spune ca incarcatorul de 18W inclus ar trebui sa ofere 7 ore de autonomie dupa doar 15 minute de incarcare.

De asemenea, compania spune ca smartphone-urile au o autonomie de 30 de ore la o incarcare completa. Gama de smartphone-uri a Google nu a fost una care sa ofere sisteme de camera nebunesti cu mai multe obiective.

CITESTE SI:  Cea mai fidela clona de iPhone 6 e din Rusia

Acestea folosesc in schimb software pentru a obtine aceleasi rezultate ca sistemele cu mai multe camere. Acelasi lucru se poate spune si despre cele doua noi telefoane, avand in vedere ca au in partea din spate o singura camera (12MP, f/1,7) si o camera frontala de 8MP cu deschidere de f/2.

Camera principala este exact la fel ca cea a smartphone-urilor Pixel 3 si XL, asa ca nivelul de performanta al camerei la pretul de 399 de dolari, respectiv 479 de dolari, este absolut uimitor.

CITESTE SI:  De ce OnePlus nu doreste ca OnePlus 8 Pro sa vada prin obiecte

Smartphone-urile beneficiaza, de asemenea, de indicatii de mers pe jos in realitate augmentata in Google Maps. Nu mai trebuie sa te uiti la acel punct pentru indicatiile de mers pe jos, pentru ca vei primi indicatii de orientare suprapuse peste lumea reala multumita tehnologiei de realitate augmentata. Google Pixel 3a si Pixel 3a XL au preturi de 399, respectiv 479 de dolari.