fbpx

De ce smartphone-ul Galaxy S11 ar putea fi dezamagitor

De ce smartphone-ul Galaxy S11 ar putea fi dezamagitor

Samsung lucreaza la viitorul sau smartphone de varf, Galaxy S11. Asa cum se astepta, dispozitivul se va lansa undeva in luna februarie din 2020. Chiar daca lansarea oficiala e destul de departe, acest smartphone e lucrul in jurul caruia graviteaza o multime de zvonuri.

Dupa mai multe informatii neoficiale, dispozitivul a aparut in cele din urma pe Geekbench, iar acolo s-a dezvaluit ca Galaxy S11 ar putea fi dezamagitor. Sau ar putea fi o alarma falsa, ramane sa vedem.

CITESTE SI:  Un brevet Samsung ne arata cum ar putea arata smartphone-ul Galaxy X

La o zi dupa descoperirea unei presupuse imagini cu Samsung Galaxy S11, au aparut ceea ce par a fi informatii mai substantiale in legatura cu viitorul smartphone de varf al Samsung.

SamMobile a observat adaugarea lui “Samsung SM-G986B” drept numar de model pentru S11 pe Geekbench 5. Chiar daca avem rezultatele de performanta de pe Geekbench, tratati-le cu o doza de precautie.

Stirea de Geekbench arata ca S11 5G va fi propulsat de cipul Exynos 990 (numit si Exynos 9830). Pe langa cip, se arata ca smartphone-ul va veni cu 12GB de RAM.

CITESTE SI:  Utilizatorii Android sunt mai loiali decat cei iOS

Desigur, varianta smartphone-ului pentru SUA ar putea integra cipul Snapdragon 865. Dar aceasta este doar o presupunere deocamdata. Revenind la rezultatele de performanta, nu par sa fie prea bune.

Scorurile de performanta single-core si multi-core nu sunt ceea ce unii s-ar astepta sa fie. Presupusa unitate Samsung Galaxy S11 de testare timpurie care a aparut pe Geekbench este posibil sa nu fie cel mai performant dispozitiv.

CITESTE SI:  Apple Watch Series 3 cu LTE a fost anuntat - specificatii si pret

De mentionat e faptul ca e varianta 5G a smartphone-ului Samsung Galaxy S11 despre care vorbim. Pentru modelul LTE, specificatiile (sau memoria RAM) ar putea fi o creiona o poveste diferita.

Dupa cum se pare, o multime de detalii interesante despre smartphone-ul Samsung Galaxy S11 inca nu sunt dezvaluite oficial. Va vom tine la curent pe masura ce apar informatii noi.