fbpx
De ce Samsung nu va lansa niciun smartphone Galaxy Note in acest an

De ce Samsung nu va lansa niciun smartphone Galaxy Note in acest an

Compania Samsung din Coreea de Sud nu va lansa in acest an un nou smartphone Galaxy Note, dar va lansa in schimb noi smartphone-uri pliabile. Exista motive pentru care compania din Coreea de Sud nu va lansa un nou Galaxy Note in acest an.

Samsung a confirmat recent ca, pe 11 august, va gazdui un eveniment Unpacked in care cel mai probabil compania din Coreea de Sud va lansa noi telefoane pliabile.

Cei care sperau sa se lanseze si un nou smartphone din gama de phablet-uri s-ar putea sa fie dezamagiti de faptul ca acest lucru nu se va intampla. Compania Samsung din Coreea de Sud a confirmat ca nu vor exista noi smartphone-uri Galaxy Note in acest an.

CITESTE SI:  Apple lucreaza cu Steven Spielberg la o reluare Amazing Stories

Potrivit presedintelui de Comunicatii Mobile al companiei sud-coreene Samsung, Dr. TM Roh: “Suntem pe cale sa stabilim noi inaltimi si sa deschidem o lume noua de experiente interesante pentru oameni. Sper ca va veti alatura noua in timp ce lansam urmatoarea gama Galaxy Z si unele surprize pliabile – inclusiv primul S Pen proiectat specific pentru smartphone-urile pliabile. In loc sa dezvaluim un nou phablet in acest an, vom extinde functiile Galaxy Note indragite catre alte dispozitive Samsung Galaxy”.

CITESTE SI:  Ce avertizare de securitate a oferit Samsung pentru cei cu smart TV-uri

Inainte de asta, compania din Coreea de Sud a invocat motivul pentru care in acest an nu va lansa un nou Galaxy Note. Este vorba despre deficitul de cipuri.

Acest lucru a fost precedat de zvonuri conform carora compania din Coreea de Sud s-ar putea sa renunte complet la gama Galaxy Note, iar asta pentru ca Samsung a oferit si smartphone-urilor Galaxy S suport S Pen, ceva ce anterior era exclusiv pentru gama de phablet-uri a companiei Samsung din Coreea de Sud. Ce parere ai despre asta? Esti dezamagit de faptul ca compania din Coreea de Sud nu va lansa in acest an un nou smartphone din acea gama?