fbpx

De ce Samsung nu a anuntat inca un smartphone cu camera sub ecran, conform unei surse

De ce Samsung nu a anuntat inca un smartphone cu camera sub ecran, conform unei surse

Compania Samsung din Coreea de Sud inca nu a lansat sau anuntat oficial un smartphone cu camera sub ecran, iar Ice Universe a dezvaluit printr-un tweet care ar putea fi motivul.

Desi compania Samsung din Coreea de Sud a fost aparent prima companie care a dezvaluit public ca lucreaza la o camera sub ecran, inca nu a lansat un astfel de smartphone.

In schimb, companiile ZTE si Xiaomi din China au lansat, dar ar putea exista un motiv pentru faptul ca Samsung crede ca nu-i momentul potrivit sa lanseze la randul ei un astfel de smartphone.

CITESTE SI:  Autonomia bateriei lui iPhone 8 Plus ar putea fi cea mai buna din istoria Apple

Potrivit unui tweet publicat de Ice Universe, compania sud-coreeana Samsung va lansa un smartphone cu camera sub ecran in 2021 si ca o astfel de tehnologie ar putea aparea in Samsung Galaxy S21.

Tweetul sustine ca Samsung ar avea cerinte mai stricte in ceea ce priveste calitatea camerei, motiv pentru care inca nu a lansat pe piata un astfel de telefon.

CITESTE SI:  Sony va anunta o camera care sa concureze cu Canon EOS 5DS [zvon]

Una dintre preocuparile legate de camera sub ecran este calitatea imaginii. Avand in vedere ca obiectivul camerei trebuie efectiv sa treaca printr-un strat suplimentar de sticla, evident, acest lucru va avea un impact asupra imaginii.

Acesta e motivul pentru care aceasta tehnologie a fost dificil de dezvoltat. Acestea fiind spuse, inca nu au aparut mostre de la companiile de smartphone-uri ZTE si Xiaomi din China, asa ca nu e clar daca aceste companii au reusit sa depaseasca toate aceste obstacole si daca exista o diferenta notabila.

CITESTE SI:  De ce smartphone-ul Lenovo Z5 lansat oficial nu se ridica la nivelul asteptarilor

Oricum ar fi, va trebui sa soseasca astfel de smartphone-uri pentru a ne forma o idee. Pana atunci, tratati aceste informatii cu o doza de precautie.

Ce parere ai despre asta? Crezi ca in general camera sub ecran a Samsung va oferi o calitate a imaginii inferioara? Crezi ca utilizatorii de telefoane vor fi dispusi sa sacrifice calitatea imaginii pentru un smartphone fara breton, perforatie si altele?