fbpx

De ce Samsung critica smartphone-urile iPhone 12 ale Apple

De ce Samsung critica smartphone-urile iPhone 12 ale Apple

Compania Apple din Statele Unite a anuntat noile smartphone-uri iPhone 12 acum ceva timp. Cu toate acestea, dintr-un anumit motiv, compania Samsung din Coreea de Sud critica noile telefoane anuntate de compania rivala.

Cand compania din Statele Unite a anuntat iPhone 12, compania americana a confirmat ca nu va include un incarcator cu aceste smartphone-uri.

Ulterior, compania Samsung din Coreea de Sud, rivalul companiei Apple, a criticat intr-o postare pe Facebook lipsa unui incarcator cu telefoanele iPhone 12.

CITESTE SI:  1 din 10 Mac-uri a fost infectat cu acest malware

Conform postarii Samsung: “Smartphone-ul tau Galaxy iti ofera ceea ce iti doresti. De la cel mai banal lucru (un incarcator) pana la cea mai performanta camera, acumulator, RAM si chiar un ecran de 120Hz pe un smartphone”.

Acestea fiind spuse, este posibil ca aceasta postare critica se va dovedi probabil nepotrivita. Companiile au criticat Apple in trecut pentru lipsa unor anumite functii, cum ar fi suportul pentru Flash.

CITESTE SI:  Cum ar putea ajuta AI compania Facebook sa opreasca stirile false

Cu toate acestea, mai tarziu o multime de companii au urmat exemplul Apple. Asa ca unii sustin ca pana la urma acea postare de la Samsung va fi pana la urma criticata.

Cu toate acestea, nu putem invinui compania sud-coreeana Samsung ca critica noile telefoane Apple. La urma urmei, iPhone 12 fiind o stire importanta, ar fi fost ciudat ca compania Samsung sa nu incerce sa obtina publicitate gratuita.

CITESTE SI:  Lenovo anunta noile tablete Tab M10 si Tab P10 - specificatii oficiale

Compania  din Statele Unite justifica lipsa de accesorii incluse cu smartphone-urile iPhone 12 sustinand ca asa se cuvine pentru mediu. Desi putem fi de acord ca nu avem nevoie de un incarcator nou, avand in vedere preturile smartphone-urilor companiei din Cupertino, unii considera ca compania Apple din SUA ar fi trebuit sa includa aceste accesorii in preturile acestor telefoane.