fbpx

De ce Samsung critica iPhone 12 Pro Max

De ce Samsung critica iPhone 12 Pro Max

Samsung a lansat un nou spot publicitar si, mentinandu-si traditia, a criticat in acel clip video compania Apple din Cupertino, Statele Unite, si iPhone-urile sale, din anumite motive. Compania din Coreea de Sud a comparat anumite specificatii ale smartphone-ului Galaxy S21 Ultra cu cele ale lui iPhone 12 Pro Max.

Apple si Samsung sunt companii de smartphone-uri rivale, chiar daca lucreaza impreuna (Samsung aprovizioneaza Apple cu anumite componente). Asa ca faptul ca din cand in cand compania din Coreea de Sud critica iPhone-urile in spoturile sale publicitare nu e surprinzator.

CITESTE SI:  Dispozitivul care livreaza automat insulina pentru cei cu glicemie prea ridicata

Cea mai recenta reclama pentru Galaxy S21 Ultra de la Samsung critica compania Apple din Statele Unite pentru faptul ca nu a inclus zoom digital 100x in noul sau smartphone iPhone 12 Pro Max.

Una dintre functiile smartphone-ului Galaxy S21 Ultra e zoom-ul digital 100x, in timp ce cel al lui iPhone 12 Pro Max e de maxim 12x. De asemenea, compania din Coreea de Sud critica Apple din cauza senzorului camerei lui iPhone 12 Pro Max care, comparat cu senzorul principal de 108MP al smartphone-ului Samsung Galaxy S21 Ultra, pare foarte inferior.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum e primul film Hollywood capturat cu o camera mirrorless full-frame

E posibil ca acestea nu sunt niste comparatii foarte echitabile deoarece, in primul rand, nu toti au nevoie de fotografii cu rezolutie de 108MP pe smartphone. In al doilea rand, zoom-ul digital e practic cropping, ceea ce inseamna ca se pierd detalii in acest mod, spre deosebire de zoom-ul optic.

Zoom-ul digital 100x al lui Galaxy S21 Ultra poate fi util, fara indoiala, dar nu e o comparatie deosebit de corecta sau precisa. Cu toate acestea, din cand in cand compania Samsung din Coreea de Sud critica Apple si iPhone-urile in spoturile sale publicitare, deci ne indoim ca aceste critici vor disparea prea curand. Ce parere ai despre asta? Ce smartphone preferi, pe cel al companiei sud-coreene Samsung sau pe cel al companiei Apple din Cupertino, Statele Unite?