fbpx

De ce s-ar putea sa nu existe iPhone-uri suficiente in acest an, spune Apple

De ce s-ar putea sa nu existe iPhone-uri suficiente in acest an, spune Apple

Compania Apple din Statele Unite a oferit un avertisment. Apple a spus ca in acest an s-ar putea sa nu existe suficiente iPhone-uri, iar compania din Statele Unite a dezvaluit care ar putea fi cauza. Apple a mai spus si ca in luna martie din acest an s-ar putea sa nu-si mai dezvaluie veniturile.

Din cauza focarului de coronavirus Wuhan din China, multe fabrici de acolo au fost nevoite sa se inchida. De asemenea, din cauza faptului ca persoanele se imbolnavesc sau sunt banuite ca sunt infectate de coronavirusul Wuhan, multi oameni sunt in carantina, ceea ce afecteaza in cele din urma si forta de munca din China.

CITESTE SI:  La ce nou standard superior celui 5G lucreaza Apple

Acesta este motivul pentru care nu este o surpriza sa aflam ca, intre timp, Apple a emis un avertisment cu privire la potentialele deficiente de aprovizionare cu iPhone-uri asamblate in China.

Conform companiei: “Desi partenerii nostri de productie de iPhone-uri sunt localizati in afara provinciei Hubei si toate acele fabrici s-au redeschis, centrele de productie lucreaza mai lent decat am anticipat. Prioritatea noastra esentiala este sanatatea si bunastarea fiecarei persoane care contribuie la realizarea acelor iPhone-uri si lucram in stransa consultare cu furnizorii si expertii nostri in sanatate publica”.

CITESTE SI:  Ce zice Facebook despre acuzatia ca 50% dintre conturi sunt false

Pe langa avertizarea cu privire la potentialul deficit de aprovizionare cu iPhone-uri, Apple a lansat si un avertisment investitorilor cu privire la faptul ca compania ar putea omite dezvaluirea veniturilor programata pentru luna martie.

Asta din cauza faptului ca Apple si-a inchis anterior unele dintre magazinele sale de iPhone-uri din China din cauza coronavirusului Wuhan care a afectat si comerciantii terti.

CITESTE SI:  Twitter a avut in sfarsit profit dupa 12 ani

Compania mentioneaza ca, desi isi redeschide treptat magazinele din China, acele magazine au durate de functionare reduse din cauza coronavirusului Wuhan, ceea ce a afectat numarul de clienti. Acest lucru ar putea afecta la randul sau cat de bine se vand iPhone-urile si alte produse ale companiei Apple, cel putin prin intermediul magazinelor sale fizice din China.