fbpx

De ce Pixel 5 nu va folosi cipul Snapdragon 865, indica surse

De ce Pixel 5 nu va folosi cipul Snapdragon 865, indica surse

S-au descoperit anumite lucruri care indica faptul ca viitorul smartphone Pixel 5 al companiei Google din Statele Unite nu va folosi cipul Snapdragon 865, ci unul de nivel mediu. S-a vehiculat un posibil motiv pentru aceasta decizie.

Se asteapta ca acest smartphone al Google va fi lansat pe la sfarsitul acestui an. Acesta va fi cel mai performant smartphone al companiei Google pentru 2020.

Din pacate, incep sa apara dovezi care indica faptul ca Pixel 5 nu va avea cele mai bune specificatii. Daca credeai ca acest smartphone va veni cu un procesor Snapdragon 865, mai gandeste-te.

CITESTE SI:  Galaxy Note Edge pentru 2015 a fost reperat intr-un test HTML5

Asta pentru ca, conform unei stiri de la XDA Developers, s-au descoperit dovezi care indica faptul ca, in schimb, Pixel 5 va fi propulsat de un cip Qualcomm Snapdragon 765 (sau una dintre variantele sale).

Conform celor mai recente siruri de cod descoperite in Android 11 Developer Preview. In acele randuri de cod exista referinte care indica faptul ca Google Pixel 5 va folosi cipul Snapdragon 765 cu performanta mai mica. Platforma XDA Developers nu e singura care crede ca acest smartphone va folosi cipul Snapdragon 765.

CITESTE SI:  De ce Jack Dorsey de la Twitter doneaza 5 milioane de dolari

O alta stire, separata, de la Android Police indica de asemenea, ca smartphone-ul Pixel 5 va fi propulsat de cipul Snapdragon 765G. Nu e clar de ce ar alege Google sa foloseasca cipul Snapdragon 765G mai inferior, dar este posibil ca decizia ar avea legatura cu costurile.

CITESTE SI:  Ce fel de ecran revolutionar ar putea avea smartphone-ul OnePlus 7 Pro

Telefoanele Pixel au inregistrat o crestere constanta a preturilor de-a lungul timpului. Asa ca, alegand sa foloseasca un cip de nivel mediu, Google ar putea reduce costurile, pentru a reduce preturile pentru consumatori.

Oricum ar fi, trateaza aceste informatii cu o doza de precautie pentru moment. Sa speram ca vor aparea detaliile oficiale de la compania Google despre smartphone-ul Pixel 5 in curand.