fbpx

De ce OnePlus va lansa smartphone-ul OnePlus Nord in AR

De ce OnePlus va lansa smartphone-ul OnePlus Nord in AR

Compania OnePlus se pregateste de lansarea smartphone-ului OnePlus Nord. Dar nu oricum, ci in AR, utilizatorii putand urmari lansarea prin internet.

De fapt, aceasta va fi prima lansare de smartphone in realitate augmentata. Exista motive pentru care compania chineza a hotarat ca lansarea sa aiba loc in AR.

Conform zvonurilor, compania din China lucreaza la un nou smartphone de gama medie. Se pare ca zvonurile au fost corecte. Potrivit unui anunt, compania din China va dezvalui oficial acel telefon, cunoscut sub numele de OnePlus Nord, pe 21 iulie, in AR (realitate augmentata).

CITESTE SI:  Ce pret ar putea avea noii ochelari inteligenti Spectacles cu doua camere

Conform companiei – si dupa cum poti vedea in imaginea de mai sus – aceasta va fi prima lansare de smartphone in AR. Nu e clar cum va avea loc acest lucru si la ce ar trebui sa ne asteptam, dar compania chineza mentioneaza ca utilizatorii vor avea nevoie de o conexiune buna la internet daca spera sa aiba o experienta buna in timpul streamului.

CITESTE SI:  Cum vrea Apple sa schimbe stabilizarea de imagine din iPhone-uri

Este posibil ca motivul utilizarii AR este acela de a oferi utilizatorilor sansa de a “tine” si poate de a scoate din cutie smartphone-ul OnePlus Nord fara a fi nevoie ca acestia sa mearga la magazin pentru a-l vedea pe viu.

Este un concept interesant si inedit. Si avand in vedere ca lumea este inca in pandemie, organizarea acestui eveniment in AR are logica. Unele dintre specificatiile smartphone-ului OnePlus Nord includ utilizarea cipului Qualcomm Snapdragon 765G, iar OnePlus Nord vine la un pret de sub 500 de dolari.

CITESTE SI:  Xperia Z5, Xperia Z5 Ultra si Xperia Z5 Compact se vor lansa anul acesta [zvon]

Daca esti interesat sa urmaresti evenimentul atunci cand va fi live, poti descarca aplicatia Nord Launch de la compania chineza, aplicatie care va fi disponibila pe iOS (dar nu in acest moment) si pe Android. Ce parere ai despre asta? Crezi ca OnePlus Nord va fi un smartphone 5G ravnit?