fbpx

De ce nu esti pregatit pentru smartphone-ul pliabil nebunesc al TCL

De ce nu esti pregatit pentru smartphone-ul pliabil nebunesc al TCL

Jessica de la publicatia CNET a pliat si depliat pana acum smartphone-uri pliabile de sute de ori. Dar, chiar si dupa analizarea lui Galaxy Fold de la Samsung (de doua ori) si manevrarea lui Huawei Mate X, nimic nu a pregatit-o pentru telefonul care se pliaza al TCL. Asta pentru ca se pliaza in trei parti in zig-zag si poate fi transformat intr-o tableta uriasa de 10 inci.

Intr-o stire de CNET, a fost dezvaluit un prototip de smartphone pliabil de la TCL cu doua balamale si care se pliaza in trei parti in zig-zag. Depliat, e o tableta uriasa de 10 inci.

CITESTE SI:  Xiaomi Redmi Pro a fost lansat oficial

Pe langa un set interesant de specificatii (4 camere in partea din spate, o camera frontala, USB-C si fara jack pentru casti), exista multe de spus despre acest telefon.

S-ar putea sa para foarte similar cu o carte, venind cu doua balamale pentru a deschide si plia acest telefon. Mai adecvat, acest smartphone pliabil al TCL poate fi comparat cu un acordeon.

CITESTE SI:  Ce grosime are unul dintre cele mai subtiri smartphone-uri 5G, Oppo Reno3 Pro

Jessica de la CNET si-a impartasit experienta ei cu plierea in zig-zag a acestui telefon. Pe langa experienta ei, faptul ca TCL doreste sa creeze un smartphone pliabil este un semn bun, indica faptul ca ne putem astepta ca acest tip de smartphone-uri sa devina mai accesibile ca pret.

Compania chineza TCL este, de asemenea, cunoscuta pentru crearea de produse electronice accesibile ca pret si cu tehnologie avansata, asa ca telefoanele pliabile ieftine sunt o posibilitate, desi nu ne-am pune prea mari sperante.

CITESTE SI:  Light Phone - telefonul pentru cei care nu vor sa fie distrasi

Asta pentru ca pretul redus poate afecta tehnologia din spatele unui smartphone pliabil care se vrea de succes. Pentru a afla detalii despre experienta cu acest telefon de la TCL, puteti cauta articolul de pe CNET al Jessicai. Ce crezi despre acest smartphone pliabil al TCL? Astfel de prototipuri vor duce la aparitia de telefoane care se pliaza la preturi accesibile?