fbpx
De ce LG ar fi anulat smartphone-ul rulabil propriu

De ce LG ar fi anulat smartphone-ul rulabil propriu

Compania LG din Coreea de Sud a dezvaluit acum ceva timp ca lucreaza la smartphone-ul rulabil propriu. Cu toate acestea, o noua stire indica faptul ca compania sud-coreeana s-ar putea sa fi anulat dezvoltarea smartphone-ului rulabil. S-a speculat cu privire la motivul deciziei.

La CES 2021 din ianuarie, compania LG din Coreea a dezvaluit ca lucreaza la un smartphone rulabil. Era programat ca acest telefon sa fie lansat mai tarziu in acest an, dar acum se pare ca exista sanse ca acest lucru nu se va intampla.

CITESTE SI:  Tara in care cozile pentru iPhone 11 sunt reduse, la magazinele fizice

Asta potrivit unei stiri de Yonhap News care sustine ca compania din Coreea de Sud a suspendat dezvoltarea. Intr-un fel, acest lucru nu ar trebui sa fie prea surprinzator.

Asta pentru ca, la scurt timp dupa anuntarea smartphone-ului rulabil al companiei din Coreea de Sud, s-a dezvaluit ca LG s-ar putea sa-si vanda businessul de telefoane.

Acesta poate fi motivul pentru care dezvoltarea telefonului a fost suspendata. Dar inca nu exista niciun motiv oficial pentru suspendare, deoarece LG nu l-a furnizat inca.

CITESTE SI:  Smartphone-ul LG Q6 va fi disponibil in Coreea de Sud, restul tarilor vor urma si ele - specificatii oficiale

Dar potentiala vanzare a diviziei de smartphone-uri ar putea fi un motiv. Stirea indica faptul ca unii dintre furnizorii LG ar putea solicita compensatii pentru munca prestata in cadrul proiectului.

Acestea fiind spuse, ar fi dezamagitor ca proiectul smartphone-ului rulabil al companiei LG din Coreea de Sud sa fie abandonat. In acest moment, telefoanele pliabile sunt singurele telefoane care integreaza ecrane flexibile, asa ca ar fi fost necesar sa existe mai multe optiuni.

CITESTE SI:  Cand va lansa OnePlus primul smartphone 5G in Europa, probabil

Oricum ar fi, tratati aceste informatii cu o doza de precautie pentru moment. Ce parere ai despre faptul ca compania LG din Coreea de Sud s-ar putea sa renunte la dezvoltarea smartphone-ului rulabil? Crezi ca ar fi o decizie incorecta din partea acestei companii?