fbpx

De ce lansarea primului iPhone 5G a fost amanata de Apple

De ce lansarea primului iPhone 5G a fost amanta de Apple

Se astepta ca in acest an compania Apple din Statele Unite va lansa primul iPhone 5G, dar acum se pare ca lansarea acestuia a fost amanata cu ceva timp. Un motiv exista.

Conform zvonurilor, se spune ca Apple are de gand sa lanseze un iPhone 5G anul acesta. Desi Apple nu a confirmat nimic, acest lucru are logica, caci producatorii rivali Android au lansat smartphone-uri cu aceasta tehnologie inca din 2019. Deci cam ar fi timpul sa apara si un iPhone 5G.

CITESTE SI:  Suma platita de Google pe saptamana pentru testarea COVID-19 a angajatilor sai din SUA

Cu toate acestea, recent am auzit ca Apple ar putea fi fortata de amane lansarea iPhone-ului 5G, iar acum o stire de DigiTimes a dezvaluit unul dintre motive, si anume interdictiile de calatorie.

Dupa cum s-a spus, lumea se confrunta cu o epidemie de coronavirus Wuhan, ceea ce a fortat diverse organizatii guvernamentale din intreaga lume sa ofere sfaturi si interdictii de calatorie catre anumite tari.

CITESTE SI:  Compania care aduce conducere semi-autonoma pe masinile mai ieftine

Conform stirii, interdictiile de calatorie i-au impiedicat pe inginerii Apple sa circule pe calea aerului in Asia unde ar fi trebuit sa mearga pentru a testa modele de smartphone-uri 5G de la compania din Cupertino.

Stirea mentioneaza: “Restrictiile de calatorie amana testele pentru iPhone-urile 5G de viitoare generatie. Se presupune ca Apple a prelungit termenul cu o luna pana la sfarsitul lunii aprilie pentru eliminarea unui set de restrictii de calatorie care impiedica inginerii sa mearga in calatorii de afaceri in Asia, decizie care ar putea avea un impact asupra lansarii planificate a iPhone-urilor 5G in a doua jumatate a anului 2020, conform unor surse din industrie”.

CITESTE SI:  De ce Apple ar fi anulat ochelarii AR, motivele posibile

Desigur, ramane de vazut daca restrictiile de calatorie vor duce sau nu la o amanare a lansarii acelui smartphone al companiei Apple din Statele Unite, dar recent au aparut si stiri care indica faptul ca lansarea lui iPhone SE 2 a fost amanata.