fbpx

De ce lansarea lui iPhone 12 a fost amanata oficial de Apple cu cateva saptamani

De ce lansarea lui iPhone 12 a fost amanata oficial de Apple cu cateva saptamani

Conform unei noi stiri, compania Apple din Statele Unite a confirmat oficial ca lansarea smartphone-ului iPhone 12 va fi amanata cu cateva saptamani fata de programul de lansare obisnuit din fiecare luna septembrie. Motive s-au speculat.

Apple nu prea isi comunica intentiile si programul de lansare, cu exceptia ocaziei anunturilor oficiale. Cu toate acestea, probabil pentru a pune capat speculatiilor si zvonurilor, Apple a confirmat ca smartphone-ul iPhone 12 din acest an va fi amanat cu cateva saptamani fata de lansarea obisnuita din septembrie.

CITESTE SI:  VIDEO: Nissan va incepe sa testeze taxiuri fara sofer in Japonia anul viitor

Acest lucru a fost dezvaluit la un eveniment al companiei, in care directorul financiar al Apple, Luca Maestri, a fost citat spunand: “Dupa cum e clar, anul trecut am inceput sa vindem smartphone-uri pe la sfarsitul lunii septembrie. In acest an, ne asteptam ca acest lucru sa se intample cateva saptamani mai tarziu”.

Directorul financiar al Apple a adaugat mai tarziu: “Am comunicat in remarcile mele ca acum un an de zile am lansat un nou iPhone la sfarsitul lunii septembrie. Si am comunicat ca, in acest an, aprovizionarea noului smartphone va fi amanata cu cateva saptamani”.

CITESTE SI:  Pentru ce idei ofera agentia spatiala americana acesti bani

Desi nu mentioneaza motivul din spatele amanarii lansarii smartphone-ului, se poate specula motivul. Este posibil ca pandemia de coronavirus Wuhan e de vina pentru amanarea lansarii lui iPhone 12.

Asta pentru ca pandemia a fortat o multime de companii din lume sa-si sisteze activitatile, ceea ce are fara indoiala un impact asupra productiei lui iPhone 12.

CITESTE SI:  Clipuri video interne arata cum se repara un iPhone X

Unii analisti au speculat ca amanarea smartphone-ului iPhone 12 s-ar putea datora si economiei, subiect important in ziua de azi. Poate ca Apple amana lansarea in speranta ca economia va reveni la normal, astfel incat clientii sa-i poata cumpara dispozitivele. Directorul financiar al Apple nu a mentionat exact cand va fi anuntat smartphone-ul iPhone 12, asa ca va trebui sa asteptam informatiile oficiale.