fbpx
De ce iPhone 13 Pro s-ar putea sa nu se potriveasca pe MagSafe Duo

De ce iPhone 13 Pro s-ar putea sa nu se potriveasca pe MagSafe Duo

Daca te-ai hotarat sa cumperi un smartphone iPhone 13 Pro si incarcatorul wireless MagSafe Duo de la compania americana Apple, iti recomandam sa acorzi atentie asupra anumitor lucruri. Pentru ca e posibil ca acel smartphone nu se va potrivi pe acel incarcator wireless.

Cand iPhone 12 a fost prezentat impreuna cu noul sau sistem de incarcare MagSafe, Apple a lansat MagSafe Duo care e practic o placa de incarcare care poate incarca wireless simultan un smartphone Apple si un smartwatch Apple Watch.

CITESTE SI:  Niste pescari ii datoreaza asistentului virtual Siri faptul ca sunt in viata

Cu toate acestea, se pare ca compania Apple din Cupertino, Statele Unite, va fi nevoita sa produca un nou model de incarcator wireless pentru smartphone-urile iPhone 13 lansate in acest an.

Asta pentru ca, conform unei stiri, cineva a comandat un iPhone 13 Pro si carcasa oficiala din piele de la Apple si a descoperit apoi ca iPhone 13 Pro cu acea carcasa nu se potriveste cu MagSafe Duo.

CITESTE SI:  Ce practica incheie aplicatia Reddit pe iPhone-uri

Asta pentru ca proeminenta camerei lui iPhone 13 Pro impiedica smartphone-ul sa se potriveasca pe incarcatorul wireless. Cu toate acestea, conform unui test de catre MKBHD, incarcarea cu MagSafe Duo functioneaza.

Desi smartphone-ul nu se potriveste perfect, se incarca. Dar e posibil ca lipsa contactului complet ar putea incetini incarcarea. Compania din Cupertino, Statele Unite, a depus o versiune revizuita a MagSafe Duo la Comisia Federala de Comunicatii din Statele Unite acum cateva saptamani, dar versiunea revizuita nu a fost lansata impreuna cu noile smartphone-uri ale companiei Apple din Cupertino..

CITESTE SI:  Ce e displayul P-OLED cu care ar putea veni LG V40 ThinQ

Poate ca se va lansa la o data ulterioara. Recomandam ca cei care se gandesc sa cumpere un incarcator wireless MagSafe Duo pentru telefonul iPhone 13 Pro al companiei americane sa cumpere versiunea revizuita a incarcatorului wireless sau sa acorde atentie asupra carcasei pe care o cumpara.