fbpx
De ce iPhone 13 ar putea fi cel mai scump smartphone Apple din istorie

De ce iPhone 13 ar putea fi cel mai scump smartphone Apple din istorie

E posibil ca viitorul smartphone al Apple, iPhone 13, va fi cel mai scump smartphone lansat vreodata de compania din Cupertino, Statele Unite. Si s-a speculat de ce iPhone 13 ar putea fi foarte scump. Cresterea de pret nu depinde de Apple, ci de o alta companie.

Smartphone-urile companiei Apple din Cupertino, Statele Unite, nu au fost niciodata ieftine, dar compania din Statele Unite a incercat sa nu creasca preturile de-a lungul anilor.

Din pacate, iPhone 13 ar putea fi cel mai scump smartphone al companiei din Cupertino, SUA, din istorie. Acest lucru se datoreaza companiei TSMC (producator de cipuri) care, conform DigiTimes, va creste costurile productiei de cipuri cu pana la 20%.

CITESTE SI:  Motivele posibile pentru care vanzarile Mac ale Apple sunt cele mai scazute din ultimii 7 ani

Avand in vedere ca compania din Cupertino, Statele Unite, se bazeaza aproape exclusiv pe TSMC pentru cipurile sale, asta inseamna ca compania Apple va fi supusa acestor cresteri de pret.

Si e posibil ca compania din Statele Unite nu va amortiza costurile suplimentare ale lui iPhone 13 pentru clientii sai. Cresterea de pret va aparea undeva prin ianuarie 2022, potrivit unor stiri.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce pret are imprimanta HP Tango care tine pasul cu vremurile

Nu suntem siguri cat de scump ar putea fi iPhone 13, dar daca ar exista o crestere a costurilor astfel incat sa fie cel mai scump smartphone Apple, nu am fi surprinsi. Cu siguranta cei de la compania din Statele Unite nu sunt deosebit de incantati de faptul ca TSMC creste preturile, dar producatorul TSMC din Taiwan a permis de-a lungul anilor companiei Apple sa fie varf de lance in privinta progresului cipurilor, asa ca probabil cei de la compania din Cupertino se vor resemna.

CITESTE SI:  De ce Fortnite pentru Android nu va sosi pe Play Store, probabil

Ce parere ai despre asta? Crezi ca iPhone 13 va fi intr-adevar cel mai scump smartphone al companiei Apple din Cupertino, Statele Unite? Si daca da, esti de parere ca pretul va afecta vanzarile acestui smartphone?