fbpx

De ce iPhone 12 ar fi amanat. Nu din cauza coronavirusului Wuhan

De ce iPhone 12 ar fi amanat. Nu din cauza coronavirusului Wuhan

Exista sanse ca noul smartphone iPhone 12 al companiei Apple din Cupertino va fi lansat in acest an, dar mai tarziu decat in mod normal, din cauza unor amanari.

Conform unei noi stiri, de vina pentru amanarea lansarii smartphone-ului iPhone 12 nu e pandemia de coronavirus Wuhan, ci cu totul altceva. Dar lucrurile nu sunt inca confirmate.

Samsung furnizeaza companiei Apple din Cupertino o multime de ecrane OLED pentru iPhone-uri. Cu toate acestea, pentru a-si reduce dependenta de compania Samsung din Coreea de Sud, se spune ca Apple lucreaza cu alti furnizori, cum ar fi BOE din China, care in trecut a livrat ecrane LCD companiei din Cupertino pentru o varietate de produse Apple, printre care si smartphone-uri.

CITESTE SI:  Politistii ne avertizeaza cu privire la o noua farsa care implica Siri

Cu toate acestea, se crede ca si compania BOE din China va incepe sa ofere ecrane OLED pentru smartphone-urile iPhone 12 ale companiei Apple din Cupertino. Din pacate, startul nu e unul bun. Potrivit unei stiri de la publicatia sud-coreeana DDaily, compania chineza BOE a esuat cu prima livrare de ecrane OLED catre Apple, din cauza faptului ca acestea au esuat la testele de control al calitatii.

CITESTE SI:  VIDEO: De ce Apple nu a anuntat ca iPhone 11 straluceste

In acest moment, nu este clar cand au esuat acele displayuri la teste si cum ar putea amana acest lucru lansarea smartphone-ului iPhone 12. S-a mentionat anterior ca lansarea lui iPhone 12 s-ar putea sa fie amanata pana in octombrie sau noiembrie, dar nu e clar daca motivul e faptul ca companiei chineze BOE nu i-au iesit niste ecrane OLED de calitate pentru smartphone-urile companiei din Cupertino.

CITESTE SI:  VIDEO: LG lanseaza un promo pentru smartphone-ul V30, se teme de Galaxy Note 8, se pare

Au circulat in trecut stiri conform carora Apple lucreaza cu firma BOE din China si ca testeaza ecranele OLED ale companei chineze incepand cu cel tarziu luna august a anului trecut, asa ca e posibil ca aceste nereguli au aparut acum ceva timp si ar putea amana lansarea smartphone-ului iPhone 12.

Oricum ar fi, nu exista nicio confirmare din partea companiilor BOE si Apple, asa ca tratati aceste informatii despre smartphone-ul iPhone 12 cu o doza de precautie pentru moment.

Facebook