De ce-i unic smartphone-ul Vivo Nex lansat cu display fara margini

De ce-i unic smartphone-ul Vivo Nex lansat cu display fara margini

Unii dintre voi poate va amintiti ca Vivo a prezentat un smartphone concept impresionant la Mobile World Congress 2018 in luna februarie a acestui an denumit Apex. Smartphone-ul avea un display fara margini si fara breton in adevaratul sens al cuvantului, cu un raport display/suprafata frontala de peste 90%.

Deoarece smartphone-ul nu avea un breton in care sa fie plasata camera frontala, Vivo a optat pentru o solutie motorizata care determina ca acea camera frontala sa iasa din marginea superioara.

Acest concept este acum realitate in forma noului sau smartphone, Vivo Nex. Vivo spune ca Nex indeplineste visul fara margini, iar cei care au fost dezamagiti de cel mai nou smartphone Lenovo vor fi cu siguranta de acord cu compania.

Dispozitivul Nex dispune de un display OLED de 6,59 inci fara margini cu rezolutie Full HD (1080p) care nu are breton, permitand dispozitivului Nex sa aiba un display fara margini care acopera 91,24% din suprafata frontala, in ciuda faptului ca inca are o barbie subtire in partea inferioara.

CITESTE SI:  O companie canadiana le vinde chinezilor sticle cu aer curat

S-ar putea sa va intrebati unde a disparut casca daca nu mai exista acel breton. Vivo se bazeaza pe “tehnologia de transmitere a sunetului pe display” pentru a inlocui casca si a oferi sunet prin tehnologia sticlei care vibreaza. Destul de inteligent.

Senzorul de amprente este incorporat in interiorul displayului fara margini, iar fanii Lenovo nu vor fi prea surprinsi de acest lucru, deoarece compania are deja un smartphone pe piata cu un senzor de amprente in displayul fara margini.

Cu toate acestea, Vivo mentioneaza ca acest dispozitiv Nex are cea de-a treia generatie de senzor care este mai rapid decat cel precedent. Camera frontala de 8MP iese din marginea superioara la cerere.

CITESTE SI:  iPhone X ar putea fi abandonat in vara anului 2018

Nex este diferit de orice alt smartphone de pe piata de astazi si arata ca Vivo a gandit cu adevarat neconventional pentru a crea aspectul de display complet al smartphone-ului.

Printre celelalte specificatii ale lui Nex se numara cipul Snapdragon 845, 8GB de RAM, spatiu de stocare de 256GB si o baterie de 4000mAh. Va exista o versiune mai ieftina a telefonului Nex cu cip Snapdragon 710, 6GB de RAM si spatiu de stocare de 128GB.

Smartphone-ul Vivo cu display fara margini dispune de un sistem de camera duala de 12MP + 5MP in partea din spate. Varianta cu Snapdragon 845 al lui Vivo Nex a fost estimata la 4498 de yuani (aproximativ 700 de dolari) si va fi disponibila doar in China.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *