fbpx
De ce Google nu va include incarcator cu smartphone-ul Pixel 6

De ce Google nu va include incarcator cu smartphone-ul Pixel 6

O noua stire releva faptul ca compania Google din Statele Unite nu va include un incarcator cu viitorul smartphone Pixel 6. Compania Google din Statele Unite a justificat aceasta decizie printr-un comunicat adresat publicatiei The Verge.

Cand compania Apple din Cupertino, Statele Unite, a decis sa nu includa incarcator cu iPhone 12, alte companii de smartphone-uri au criticat Apple.

Cu toate acestea, dupa ceva timp, pana si criticii companiei din Cupertino, Statele Unite, i-au urmat exemplul, inclusiv compania Samsung din Coreea de Sud. Iar acum se pare ca si compania americana Google.

CITESTE SI:  Ce atacatori cibernetici se pretind McAfee pentru a viza alegerile din SUA

Conform unei stiri de The Verge, compania Google din Statele Unite nu va include un charger cu smartphone-urile Pixel 6. De obicei, aceasta companie din Statele Unite includea un incarcator de 18W cu fiecare smartphone Pixel, dar acum se pare ca s-a decis sa nu-l includa pentru urmatorul model de smartphone, Pixel 6.

CITESTE SI:  Cum vrea Apple sa imbunatateasca confidentialitatea utilizatorilor

Conform companiei Google din SUA, deoarece majoritatea oamenilor detin deja un incarcator USB-C, s-a gandit sa nu includa unul cu Pixel 6. Aceasta e cam aceeasi logica practicata de Apple si Samsung, pentru ca, deoarece exista o multime de incarcatoare in ziua de azi care suporta USB-A si USB-C, se pot lipsi de unul nou care doar ar contribui la cresterea deseurilor electronice.

De asemenea, conform Apple din SUA, prin faptul ca nu mai include incarcator, se poate reduce dimensiunea cutiei, ceea ce permite transportarea mai multor cutii, iar acest lucru poate reduce numarul de transporturi, ceea ce contribuie la diminuarea poluarii.

CITESTE SI:  Care ar putea fi primul smartphone OPPO cu 10GB de RAM

Ce parere ai despre decizia companiei Google din Statele Unite de a nu include un incarcator cu viitorul smartphone Pixel 6? Crezi ca utilizatorii de smartphone-uri Pixel 6 vor detesta acest lucru sau ca vor fi de acord cu decizia companiei Google?