fbpx

De ce componentele pentru repararea iPhone-urilor se epuizeaza

De ce componentele pentru repararea iPhone-urilor se epuizeaza

Noi informatii releva faptul ca componentele de schimb necesare pentru repararea iPhone-urilor companiei Apple din Statele Unite se epuizeaza din ce in ce la magazinele Apple Store. S-a indicat si care e motivul pentru care magazinele Apple Store raman fara acele componente.

Daca detii un iPhone, poate ar trebui sa incepi sa ai mai multa grija cu acesta. Asta pentru ca, conform unei stiri de Bloomberg, magazinele Apple Store raman fara componente de schimb pentru repararea iPhone-urilor.

CITESTE SI:  La ce ar fi utila o camera in smartwatch-ul Apple Watch

Acest lucru inseamna ca, in cazul in care iPhone-ul tau se strica, exista sanse ca repararea sa dureze o perioada mai lunga de timp decat de obicei. Se spune ca de vina pentru asta e coronavirusul Wuhan din cauza caruia o multime de fabrici au fost nevoite sa se inchida temporar.

Drept urmare, productia de componente a fost afectata si au inceput sa se epuizeze. S-a spus anterior ca compania Apple din Statele Unite ar putea intampina unele intarzieri de productie pentru smartphone-urile sale si ca lucrurile nu se vor ameliora pana in al doilea trimestru al anului.

CITESTE SI:  E munca grea intotdeauna cheia reusitelor financiare?

Acesta e motivul pentru care nu este o surpriza sa aflam ca nu doar productia de iPhone-uri ar putea fi afectata, ci si repararile de iPhone-uri, avand in vedere ca probabil componentele necesare pentru repararea acestor smartphone-uri provin din aceleasi fabrici care produc si smartphone-urile Apple.

Acestea fiind spuse, nu este clar care sunt componentele cele mai afectate. Exista o sansa ca, in cazul in care ai nevoie de o reparare, componenta de care ai nevoie este in stoc, dar nu exista nicio modalitate de a garanta acest lucru.

CITESTE SI:  Lenovo Lemon 3 - un nou smartphone Android de buget a fost lansat

Asadar, pana cand focarul de coronavirus Wuhan trece sau devine mai gestionabil, poate ar trebui sa ai grija cu iPhone-ul Apple, pentru a nu se strica prea curand si sa fii nevoit sa-l duci la reparare.