fbpx

De ce brandurile de smartphone-uri OnePlus si Oppo ar putea fuziona

De ce brandurile de smartphone-uri OnePlus si Oppo ar putea fuziona

Conform unor noi stiri, e posibil ca companiile si brandurile de smartphone-uri OnePlus si Oppo din China vor fuziona. Sau daca nu vor fuziona, vor deveni mai unite decat anterior. Desi ambele branduri de smartphone-uri sunt detinute de aceeasi companie chineza, ambele au fost pana acum independente.

OnePlus si Oppo sunt doua branduri de smartphone-uri separate, dar ambele sunt detinute de aceeasi companie, BBK Electronics. Desi ambele companii sunt independente una fata de cealalta, acestea au impartasit anumite tehnologii intre ele.

CITESTE SI:  De ce LG ar fi anulat smartphone-ul rulabil propriu

Iar acum se pare ca companiile Oppo si OnePlus din China devin si mai unite. Conform unui anunt al CEO-ului OnePlus, companiile de smartphone-uri OnePlus si Oppo vor deveni mai unite. Daca nu vor fuziona.

CEO-ul companiei din China nu s-a referit la o fuziune in mod expres, poate ca din motive de natura legala, dar pare a fi vorba despre o fuziune.

Potrivit CEO-ului: “Anul trecut, am preluat cateva noi responsabilitati pentru a supraveghea produse pentru OnePlus si Oppo. De atunci, am integrat anumite echipe impreuna cu Oppo pentru a eficientiza operatiunile si a valorifica resursele comune. Dupa ce a aparut un impact pozitiv, am decis sa unim brandurile OnePlus si Oppo”.

CITESTE SI:  Un nou standard web permite autentificarea pe site-uri folosind biometrie, fara parole

Dupa cum se pare, la suprafata nu vor aparea restructurari importante. Conform acelui CEO, OnePlus va functiona independent. Dar poate ca cu acea integrare, vor aparea smartphone-uri noi mai des de la respectiva companie. Sau poate ca brandul ar putea lansa si alte tipuri de produse.

CITESTE SI:  Startup-urile de recunoastere faciala sustin ca sunt cautate dupa aparitia lui iPhone X

Oricum ar fi, ne vom lamuri in curand ce inseamna aceasta integrare pentru ambele branduri si daca e vorba despre o fuziune. Ce parere ai despre asta? Crezi ca vor exista beneficii concrete in urma unirii sau fuzionarii celor doua branduri de smartphone-uri din China? Si care crezi ca ar fi beneficiile pentru utilizatorii de smartphone-uri in mod special?