fbpx
De ce Apple si-ar fi redus numarul de smartphone-uri iPhone 13 care vor fi produse in trimestrul 3

De ce Apple si-ar fi redus numarul de smartphone-uri iPhone 13 care vor fi produse in trimestrul 4

Compania Apple din Cupertino, Statele Unite, va produce cu 10 milioane de smartphone-uri iPhone 13 mai putine in ultimul trimestru al acestui an, conform unei stiri. Adica compania va produce in total 80 de milioane de unitati.

Lumea se confrunta in prezent cu un deficit de cipuri. Acest lucru a afectat productia de electronice, rezultatul fiind penuria de electronice.

Asa ca, conform unei stiri de Bloomberg, compania Apple din Statele Unite va reduce productia lui iPhone 13. Conform stirilor, compania Apple din Cupertino, Statele Unite, se asteptase sa produca pana la 90 de milioane de smartphone-uri iPhone 13 in ultimul trimestru al anului.

CITESTE SI:  Eric Schmidt recunoaste ca este un proprietar de iPhone

Cu toate acestea, din cauza deficitului global de cipuri care a afectat furnizori precum Broadcom si Texas Instruments (acestia lucrand pentru a putea satisface necesarul de cipuri), compania din Cupertino va reduce productia acelor smartphone-uri cu pana la 10 milioane de unitati.

CITESTE SI:  Ce telefon Samsung va oferi Walmart gratuit unor 740.000 de angajati ai sai

Asta inseamna ca, in loc de 90 de milioane de unitati, Apple va produce doar 80 de milioane de unitati pana la sfarsitul anului 2021. Sunt inca o multime de telefoane iPhone 13, dar avand in vedere ca companiile incearca sa produca cat pot vinde sau cat cred ca pot vinde, faptul ca vor exista cu 10 milioane de smartphone-uri Apple iPhone 13 mai putine pe piata, acest lucru ar putea afecta disponibilitatea.

CITESTE SI:  Cum se va ocupa iOS 13 de apelurile de la numere necunoscute catre iPhone

Dupa cum se pare, smartphone-urile iPhone 13 Pro si Pro Max se confrunta cu intarzieri de livrare si, in functie de configuratie, clientii care nu le-au precomandat deja probabil vor constata ca nu le vor fi livrate aceste telefoane pana la mijlocul lunii noiembrie. Ce parere ai despre asta? Crezi ca te vei confrunta cu obstacole incercand sa cumperi noile smartphone-uri ale Apple?