fbpx

De ce Apple iPhone 11 este cel de succes smartphone din acest an

De ce Apple iPhone 11 este cel de succes smartphone din acest an

Conform unor date, smartphone-ul iPhone 11 al companiei Apple din Statele Unite a fost cel mai de succes smartphone in prima jumatate a anului 2020, vanzandu-se in circa 37,7 milioane de unitati. S-a dezvaluit si care pot fi motivele.

Cand compania Apple din Statele Unite a lansat iPhone XR, unii se intrebau daca se va dovedi un esec la fel ca 5c. Cu toate acestea, s-a dovedit ca scepticii nu au avut dreptate, XR vanzandu-se ca painea calda.

CITESTE SI:  Microsoft Lumia 940XL va dispune probabil de o metoda de securitate mai noua

Acum, compania din Statele Unite are inca un smartphone de succes, iPhone 11. Conform celor mai recente cercetari realizate de Omdia, s-a descoperit ca acesta a fost cel mai vandut smartphone in prima jumatate a anului 2020.

Compania a estimat ca Apple ar fi livrat 37,7 milioane de smartphone-uri iPhone 11, depasind livrarile lui XR cu 10,7 milioane, ceea ce este destul de impresionant.

De asemenea, s-a descoperit ca pe locul al doilea se afla Galaxy A51 de la compania Samsung din Coreea de Sud, cu 11,4 milioane de unitati livrate, adica nici nu se apropie de Apple iPhone 11.

CITESTE SI:  Acesta este prima tableta a Samsung cu tehnologia de recunoastere a irisului

Acest lucru pare sa indice ca Apple a gasit o reteta de succes, adica faptul ca clientii sunt dispusi sa renunte la anumite caracteristici daca asta inseamna ca pot economisi cateva sute de dolari.

Pentru a va oferi o perspectiva, smartphone-ul iPhone 11 al Apple are un pret de pornire de 699 de dolari, comparativ cu varianta Pro care are un pret de pornire de 999 de dolari.

CITESTE SI:  Huawei P8 Lite apare in imagini

Sigur, modelul mai ieftin nu vine cu ecran OLED si ii lipseste un modul de camera suplimentar. Dar daca aceste date de livrari sunt corecte, pare ca pe majoritatea clientilor nu-i deranjeaza acest lucru. Ce parere ai? Crezi ca Apple iPhone 11 merita sa fie cel mai de succes smartphone din prima jumatate a anului 2020?