fbpx
De ce Apple ar fi renuntat la producerea lui iPhone 12 mini inainte de termen

De ce Apple ar fi renuntat la producerea lui iPhone 12 mini inainte de termen

Conform unor stiri, compania Apple din Cupertino, Statele Unite, ar fi suspendat productia smartphone-ului iPhone 12 mini mai devreme decat era stabilit. Si s-a speculat motivul pentru aceasta decizie.

Cand smartphone-urile companiei din Cupertino pentru acest an au fost anuntate, o parte dintre recenziile timpurii s-au concentrat pe 12 mini a carui dimensiune se aseamana cu smartphone-urile companiei Apple din SUA din epoca lor de aur.

Majoritatea recenziilor pareau sa laude smartphone-ul iPhone 12 mini datorita dimensiunii sale mici. Cu toate acestea, se pare ca acest telefon al companiei americane Apple nu a reusit sa acapareze piata din cauza pretului si chiar au aparut zvonuri conform carora productia lui 12 mini a fost suspendata mai devreme decat era stabilit.

CITESTE SI:  Ce pret bun are microcomputerul Daisy cu care poti crea muzica

Se pare ca zvonurile ar putea fi adevarate, potrivit unei stiri de la TrendForce. Conform stirii, productia acestui telefon a fost incheiata precoce.

Asta inseamna ca Apple va vinde telefoanele iPhone 12 mini de pe stoc si ulterior stocurile nu vor mai fi realimentate. E dezamagitor, pentru ca acest telefon al companiei americane era apreciat datorita faptului ca era compact.

CITESTE SI:  S-au implinit 46 de ani de la prima aselenizare cu echipaj uman pe Luna

Dar avand in vedere ca era destul de scump, probabil unii oameni s-au gandit sa cumpere alte smartphone-uri Apple din gama de anul acesta. Daca compania Apple din Statele Unite reducea pretul lui iPhone 12 mini si daca diferentele de pret ar fi fost mai evidente intre modelele de anul acesta, atunci poate ca 12 mini nu ar fi fost abandonat.

CITESTE SI:  Tara care incearca sa fure vaccinurile pentru coronavirusul Wuhan

Au aparut unele zvonuri conform carora compania Apple din Cupertino, Statele Unite, ar putea lansa in acest si un smartphone 13 mini, dar acest lucru nu e un lucru cert. Ce parere ai despre asta? Si tu crezi ca smartphone-ul iPhone 12 mini era prea scump pentru specificatiile pe care le oferea?