fbpx

De ce acest smartphone de gaming Lenovo e considerat ridicol

De ce acest smartphone de gaming Lenovo e considerat ridicol

Au fost dezvaluite pe Weibo, o retea sociala din China, niste imagini cu un presupus viitor smartphone de gaming al companiei Lenovo din China. Iar unii oameni au declarat ca acest telefon este ridicol. Imaginile dezvaluite pe Weibo nu au fost dezvaluite de Lenovo, ci sunt dezvaluite neoficial.

Un nou telefon de gaming al companiei Lenovo din China a fost dezvaluit neoficial, cu un design similar unui Michael Bay Transformer combinat cu un PC de gaming. E ceva inedit, dar unii nu sunt foarte incantati.

CITESTE SI:  Au aparut imaginile 3D ale lui Motorola Moto G (2015)

Imaginile posibile ale dispozitivului companiei din China au aparut recent pe reteaua sociala chineza Weibo, iar oamenii sunt fara cuvinte. Asta pentru ca acest smartphone de gaming include doua camere localizate in centrul inutilizabil al telefonului si exista si un ventilator de racire.

De-asta acest telefon pare un fel de Transformer. Dar si alte companii au lansat smartphone-uri de gaming cu ventilator de racire pana acum. Totusi, principala ingrijorare a unora cu privire la imaginile acestui presupus telefon pentru jocuri Lenovo (care s-ar putea numi Legion Phone 2 Pro) este ca smartphone-urile de gaming nu se vor desparti prea curand de designurile ridicole.

CITESTE SI:  Qualcomm crede in Snapdragon 810

Designul primului telefon pentru jocuri al companiei Lenovo din China – care a fost lansat anul trecut – era de asemenea ridicol, pentru ca avea o camera popup pe partea laterala.

CITESTE SI:  E oficial. Aceasta caracteristica a fost abandonata de Apple pentru iPhone-urile din 2019

Iar noul model pare sa duca lucrurile si mai departe. Potrivit unor informatii neconfirmate, Lenovo Legion Phone 2 Pro s-ar putea lansa pe 8 aprilie in China, dar s-ar putea sa nu se lanseze in afara Chinei.

Ce parere ai despre acest smartphone de gaming cu design ridicol? Crezi ca utilizatorii il vor cumpara? Crezi ca acest telefon pentru jocuri al companiei Lenovo din China va fi scump?