fbpx
Date despre smartphone-ul rulabil al Huawei

Date despre smartphone-ul rulabil al Huawei

O noua stire releva faptul ca compania Huawei din China ar putea lucra la un smartphone rulabil. Asta indica un brevet recent descoperit. Acel brevet al Huawei a dezvaluit si unele informatii despre acel posibil viitor telefon.

In ultimii ani, unele companii au dezvoltat smartphone-uri pliabile. Conceptul inca nu e unul apreciat de toata lumea, dar astfel de dispozitive sunt tot mai apreciate.

Cu toate acestea, mai devreme in acest an, compania LG din Coreea de Sud a promovat lansarea unui smartphone rulabil, adica un telefon cu un ecran care poate fi rulat, nu pliat.

CITESTE SI:  De ce Jeff Bezos de la Amazon trebuie sa depuna marturie

Avand in vedere ca aceasta companie din Coreea de Sud a prezentat deja un concept de TV rulabil, un smartphone rulabil nu a parut ceva exagerat. Acum se pare ca si compania Huawei din China ar putea lansa un telefon care se ruleaza.

Conform unei stiri de LetsGoDigital, s-a descoperit un brevet al companiei Huawei din China care sugereaza ca compania chineza e interesata de smartphone-urile rulabile.

CITESTE SI:  Legatura dintre cafele si iPhone X, in viziunea lui Tim Cook

Brevetul pare sa indice faptul ca compania chineza Huawei cocheteaza cu ideea crearii propriului smartphone rulabil, cu ecran care se poate extinde. Acel brevet mentioneaza un mecanism de rulare care se bazeaza pe magneti. Deci poti rula sau intinde ecranul.

De asemenea, conform brevetului, dimensiunea ecranului acelui telefon poate fi extinsa de la 6,5 inci la 11 inci. Totusi, acesta e doar un brevet, asa ca nu suntem siguri daca Huawei il va aduce la realitate.

CITESTE SI:  LG sustine ca noile laptopuri Gram au autonomie de o zi intreaga

Iar acum ca compania LG din Coreea de Sud a parasit piata de telefoane si ca, din acest motiv, nu va mai lansa nici smartphone-uri rulabile, nu suntem siguri cand va aparea viitorul telefon care se ruleaza si de la care companie. Ce crezi despre asta? Va lansa Huawei un telefon care se ruleaza?