fbpx

Cum vrea Apple sa schimbe stabilizarea de imagine din iPhone-uri

Cum vrea Apple sa schimbe stabilizarea de imagine din iPhone-uri

O parte dintre iPhone-uri au camere care vin cu stabilizare de imagine care, la randul sau, duce la imagini si clipuri video mai clare. Ei bine, o noua stire de la publicatia DigiTimes indica faptul ca compania Apple din Statele Unite are de gand sa schimbe sistemul pentru iPhone-urile care se vor lansa in 2020.

Unele dintre modelele actuale de smartphone-uri de la compania Apple din Statele Unite vin cu stabilizare de imagine incorporata in camere. Pentru cei nefamiliarizati, acest lucru inseamna ca acele iPhone-uri au camere care pot compensa tremurul in timp ce utilizatorul captureaza o ilustratie sau inregistreaza un clip video.

CITESTE SI:  Cati magneti are iPad Pro de poate sta lipit de frigider

Astfel, rezulta ilustratii care nu sunt afectate de neclaritate de miscare si clipuri video care sunt mai line. Conform unei stiri de DigiTimes, se pare ca Apple merge cu un pas mai departe cand vine vorba despre stabilizarea de imagine de pe iPhone-urile pentru 2020.

CITESTE SI:  De ce Amazon nu vrea sa mai vanda produse "CRaP"

Stirea sustine ca Apple ar putea include o componenta mai avansata de stabilizare de imagine in iPhone, fiind vorba despre un senzor. Cu iPhone-ul, Apple foloseste stabilizarea optica in care componenta se deplaseaza in jurul elementelor obiectivului pentru a compensa miscarea.

Iar cu stabilizarea senzorului, senzorul in sine se deplaseaza in interiorul modulului de camera. Nu e clar care dintre acestea doua vor duce la imagini de calitate mai buna, dar va fi o schimbare.

CITESTE SI:  Huawei Ascend Y540 este un smartphone de clasa mijlocie de buget

Dupa cum subliniaza 9to5Mac, exista sanse ca Apple va incepe sa-si schimbe functia de stabilizare de imagine, din cauza spatiului sau costului.

Deci nu poate fi neaparat o imbunatatire (ar putea avea aceleasi rezultate, dar obtinute intr-un mod diferit). Tratati aceste informatii despre iPhone-urile Apple din 2020 cu o doza de precautie pentru moment, dar ar trebui sa avem informatii suplimentare despre camerele lor pe parcursul anului 2020.