fbpx

Cum va putea smartphone-ul Google Pixel 4 sa transcrie inregistrarile audio in text

Cum va putea smartphone-ul Google Pixel 4 sa transcrie inregistrarile audio in text

Pe vremea smartphone-urilor Google Nexus, obiectivul a fost acela de a le oferi utilizatorilor o versiune pura a sistemului de operare Android, neincarcata cu tot felul de aplicatii.

Cu toate acestea, in cazul smartphone-urilor Pixel, compania Google din Statele Unite incepe sa le ofere utilizatorilor mai multe motive pentru a cumpara acele smartphone-uri, cum ar fi prin oferirea de aplicatii si caracteristici exclusive.

Conform unei descoperiri recente de catre XDA, se pare ca smartphone-ul Pixel 4 al Google ar putea veni cu o aplicatie Recorder noua si imbunatatita. Ei bine, aplicatiile de inregistrare audio sunt destul de simple: doar inregistreaza audio.

CITESTE SI:  Apple ar putea vinde iPhone-ul cu numarul un miliard in aceasta luna

Cu toate acestea, odata cu Pixel 4 al companiei americane Google, XDA a descoperit ca aplicatia Recorder va primi un upgrade: va putea transcrie inregistrarile audio in text.

Asta inseamna ca iti vei putea folosi smartphone-ul Pixel 4 al Google pentru a inregistra audio o conversatie si pentru ca dispozitivul Pixel 4 sa transcrie acea inregistrare audio in text, pentru a putea imprima conversatie si pentru a o citi.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy On8 a fost oficial anuntat

Pe baza testarii efectuate de Mishaal Rahman de la XDA, caracteristica de transcriere nu este 100% precisa, dar e destul de buna in majoritatea cazurilor.

De asemenea, s-a descoperit ca utilizatorii vor putea cauta anumite cuvinte intr-o inregistrare audio, ceea ce este o caracteristica destul de interesanta.

Ne imaginam ca, pe parcursul timpului, caracteristica de transcriere a inregistrarilor audio in text va deveni mai buna si mai precisa. Nu e clar daca aplicatia Recorder imbunatatita va fi disponibila pentru toate smartphone-urile Pixel de la compania americana Google sau daca va fi o exclusivitate pentru smartphone-ul Pixel 4 al Google. Reveniti in urmatoarele saptamani pentru mai multe informatii. Atunci ar trebui sa apara mai multe detalii despre acea aplicatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *