fbpx

Cum va putea smartphone-ul Google Pixel 4 sa transcrie inregistrarile audio in text

Cum va putea smartphone-ul Google Pixel 4 sa transcrie inregistrarile audio in text

Pe vremea smartphone-urilor Google Nexus, obiectivul a fost acela de a le oferi utilizatorilor o versiune pura a sistemului de operare Android, neincarcata cu tot felul de aplicatii.

Cu toate acestea, in cazul smartphone-urilor Pixel, compania Google din Statele Unite incepe sa le ofere utilizatorilor mai multe motive pentru a cumpara acele smartphone-uri, cum ar fi prin oferirea de aplicatii si caracteristici exclusive.

Conform unei descoperiri recente de catre XDA, se pare ca smartphone-ul Pixel 4 al Google ar putea veni cu o aplicatie Recorder noua si imbunatatita. Ei bine, aplicatiile de inregistrare audio sunt destul de simple: doar inregistreaza audio.

CITESTE SI:  De ce Sony concediaza mare parte dintre angajatii din divizia sa de smartphone-uri

Cu toate acestea, odata cu Pixel 4 al companiei americane Google, XDA a descoperit ca aplicatia Recorder va primi un upgrade: va putea transcrie inregistrarile audio in text.

Asta inseamna ca iti vei putea folosi smartphone-ul Pixel 4 al Google pentru a inregistra audio o conversatie si pentru ca dispozitivul Pixel 4 sa transcrie acea inregistrare audio in text, pentru a putea imprima conversatie si pentru a o citi.

CITESTE SI:  LG K5 a fost anuntat oficial

Pe baza testarii efectuate de Mishaal Rahman de la XDA, caracteristica de transcriere nu este 100% precisa, dar e destul de buna in majoritatea cazurilor.

De asemenea, s-a descoperit ca utilizatorii vor putea cauta anumite cuvinte intr-o inregistrare audio, ceea ce este o caracteristica destul de interesanta.

Ne imaginam ca, pe parcursul timpului, caracteristica de transcriere a inregistrarilor audio in text va deveni mai buna si mai precisa. Nu e clar daca aplicatia Recorder imbunatatita va fi disponibila pentru toate smartphone-urile Pixel de la compania americana Google sau daca va fi o exclusivitate pentru smartphone-ul Pixel 4 al Google. Reveniti in urmatoarele saptamani pentru mai multe informatii. Atunci ar trebui sa apara mai multe detalii despre acea aplicatie.