fbpx

Cum sunt noile smartphone-uri LG G8 ThinQ si LG V50

Cum sunt smartphone-urile LG G8 ThinQ si LG V50

Noul smartphone de varf LG G8 ThinQ a fost anuntat alaturi de LG V50. Ambele telefoane sunt propulsate de noul cip Snapdragon 855 al Qualcomm si vin cu specificatii bune.

LG G8 ThinQ este un smartphone foarte elegant. Nu vei vedea grila pentru casca pe G8 ThinQ, pentru ca aceasta a fost inlocuita cu o tehnologie care foloseste sticla ecranului lui G8 ThinQ pentru a transmite sunetele.

Compania a adaugat in G8 ThinQ o camera ToF (Time of Flight), pe langa o camera RGB pentru selfie-uri. Astfel, LG G8 ThinQ poate efectua scanari 3D ale mediului inconjurator si poate aplica efect de ceata in selfie-uri.

CITESTE SI:  De ce smartphone-ul Google Pixel 5 ar putea fi dezamagitor

LG V50 e un smartphone conceput pentru a concura pe piata high-end. De asemenea, este primul telefon 5G in toata regula al companiei. Vine cu un modem 5G Qualcomm X50.

Stim deja ca modemul Qualcomm X50 va fi folosit de multi producatori, dar compania sud-coreeana este printre primii producatori care au folosit asa ceva.

Poate ca LG V50 are un design bun, dar nu este un design in intregime nou din punct de vedere tehnologic. Va puteti gandi la V50 ca la un V40 actualizat cu cip Snapdragon 855 si cu modem Qualcomm X50.

CITESTE SI:  De ce primul test de zbor al taxiului zburator Boeing lasa de dorit, desi a fost un succes

Sistemul de camera este foarte similar cu cel al lui V40, daca nu e chiar identic. Dupa cum se pare, V50 e unul dintre cele mai usoare smartphone-uri 5G care au fost anuntate.

Nu in ultimul rand, compania are o versiune dual-display a lui LG V50. Desi acea versiune nu este la fel de eleganta ca smartphone-urile pliabile OLED de la Samsung si Huawei, e destul de buna. Cam astea sunt specificatiile.

CITESTE SI:  Compania cu sistemul care detecteaza in cateva clipe coronavirusul Wuhan la pacienti

Anunturile companiei sud-coreene de la MWC 2019 se incadreaza in asteptari. Noile smartphone-uri G8 ThinQ si V50 concureaza pe o piata feroce, dar compania a creat deja canale cu operatorii si retailerii din Statele Unite, cea mai mare piata din lume. Acum ramane sa asteptam aceste smartphone-uri sa ajunga in Romania.